دانلود مقاله سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در قالب word قابل ویرایش و پرینت در ۳۰ صفحه به قیمت ۶۹۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان
چکیده :
ما در این مقاله به بیان روش پذیرایی خوب و اصولی پرداخته ایم و اینکه بتوانیم بهترین سفره آرایی را انجام دهیم که در نتیجه آن، بهترین روش را انتخاب کنیم ، سفره آرایی در هر منطقه ای سبک و سیاق خودش را دارد و ما باید طبق قواعد آنجا سفره هایمان را تزئین کنیم در این مقاله سعی شده است انواع سفره آرایی را در ایران و اروپا به تصویر بکشیم.
مقدمه:
در جهانی به این پهناور و افرادی به این زیاد میتوانیم انواع سبک ها وروش ها را ببینیم کافی است دقیق بنگریم ، یکی از مواردی که برای آشپزی و مهمانی ها خیلی مهم است نوع پذیرایی است که میزبان انجام میدهد که نوع پذیرایی یا همان تشریفات و سفره آرایی تاثیر بسزایی در دید میهمان و نگرش او نسبت به میهمانی و افراد آن دارد پس باید بتوانیم بهترین پذیرایی و سفره آرایی را انجام بدهیدم تا بهترین نتیجه را بگیریم.
آیا می خواهید میزبانی شما در همه جهات تمام و کمال باشد؟ ،این مقاله به شما کمک می کند تا یک میهمانی بی نقص داشته باشید.
۱– بهتر است آقا و خانم میزبان در دو انتهای میز غذاخوری و یا در وسط میز روبروی یكدیگر بنشینند.
۲-اگـر فرد مهمی میهمان بود میباید وی سمت راسـت خانم میزبان و همسرش سمت راست میزبان آقا نشانده شود.
۳-بطوری كلی طرز قرار گرفتن میهمانان باید طوری ترتیب داده شود كه هیـچ دو مـــرد و هیچ دو زنی كنار یكدیگر قرار نگیرند.
۴-زوج متاهل باید روبروی یكدیگر و زوج نامزد باید در كنار یكدیگر بنشینند.
۵-بهتر است گروههای سنی در كنار یكدیگر بنشینند به طوری كه بزرگترهای فامیل در راس میز و جوانترها سمت دیگر.
۶-غذا باید در جهت عقربه های ساعت و از چپ به راست سرو گردد. و همچنین غذا از سمت چپ افراد سرو شده و ظروف غذا از سمت راست میهمانان جمع آوری میگردد.
جهت مشاهده ادامه مقاله از لینک زیر اقدام نمایید.
تعداد صفحات | نوع فایل | قیمت |
---|---|---|
30 | WORD | 6,900 تومان |