نمونه سوالات متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای

دانلود نمونه سوالات متصدی کافی شاپ با جواب

نمونه سوالات متصدی کافی شاپ

دانلود کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای با جواب در قالب pdf + جزوه آموزشی با بهترین کیفیت شامل مهمترین سوالات آزمونهای دوره های گذشته به قیمت ۸۵۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

چند مورد از نمونه سوالات متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای

  • از معیارهای استخدام پرسنل در کافی شاپ است
    الف ـ داشتن بیان خوب و سابقه کار حداقل دو سال ب ـ داشتن بیان خوب و سابقه کار حداقل سه سال
    ج ـ داشتن بیان خوب و سابقه کار حداقل چهار سال د ـ داشتن بیان خوب و سابقه کار حداقل ۱سال
  • مواد لازم تهیه دیپلمات کافی عبارت است از …
    الف ـ قهوه فوری + سودا+ سس شکلاتی+ خامه فرم گرفته )یا اسپری( شکلات تختهای سفید
    ب ـ قهوه ترک + سودا + سس شکلاتی + خامه
    ج ـ قهوه فوری + آب سرد + سس شکلاتی + شکلات تختهای سفید
    د ـ قهوه اسپرسو+ آب سرد + سس قهوه + خامه
  • شاط در کافی شاپ به چه معناست؟
    الف ـ واحد اندازهگیری قهوه اسپرسو ب ـ واحد اندازهگیری قهوه فرانسه
    ج ـ بلندی و کوتاهی فنجان د ـ قطر فنجان قهوه خوری
  • در تهیه هات چاکلت چه مقدار سس شکلات به کار می رود.
    الف ـ یک قاشق چایخوری ب ـ دو قاشق چایخوری
    ج ـ یک قاشق مربا خوری د ـ دو قاشق مرباخوری
  • مواد تشکیل دهنده فالوده شیرازی
    الف ـ نشاسته ، آب ، گلاب ب ـ نشاسته ، ژلاتین ، خامه
    ج ـ نشاسته ، هل ، آب د ـ نشاسته ، ثعلب ، گلاب
  • جهت گرفتن ظروف داغ از چه دستمالی استفاده میشود؟
    الف- دستمال سفره
    ب – دستمالهای کاغذی
    ج – دستمال سرویس
    د – دستمال سفید
  • نحوه ی سرویس دهی در کافی تریا عمدتاً به چه صورتی میباشد؟
    الف- سرویس انگلیسی
    ب – سلف سرویس
    ج – سرویس آمریکایی
    د – سرویس فرانسوی
  • کدام یک از موارد در ارتباط با تنظیم منو صحیح نمیباشد؟
    الف- منوی شب با منوی ظهر متفاوت است
    ب – منو بصورت فصلی عوض نمیشود
    ج – غذاهای منو باید متنوع باشد
    د – قیمت غذاها متناسب با درجه هتل میباشد
  • از لولهی بخار در دستگاه اسپرسو چه استفادهای میشود؟
    الف- تهیهی اسپرسو
    ب – فوم کردن شیر
    ج – تهیهی قهوه ی فرانسه
    د – تهیه قهوه ی فوری
  • چه نوع قهوهای برای تزئین با فوم شیر مناسبتر است؟
    الف- قهوه ی ترک
    ب – قهوه ی فرانسه
    ج – قهوه ی اسپرسو
    د – قهوه ی فوری
  • در ایران شایعترین نوع قهوهای که استفاده میشود چه نام دارد؟
    الف- نسکافه
    ب – قهوهی ترک
    ج – اسپرسو
    د – قهوه ی فرانسه

 

  • ترکیبات اصلی کوکتل انحصاری کیوی چیست؟
    الف- کیوی + پوره ی یخ + لیمو
    ب – شکر + کیوی + آب لیمو
    ج – سودا + کیوی + شکر + آب
    د – شکر + کیوی + آب لیمو + برگ نعنا + پوره ی یخ + سودا
  • ترکیبات اصلی شربت انبه کدام است؟
    الف- انبه +ماست+یخ +آب +شکر
    ب – انبه +بستنی +یخ
    ج – انبه +شیر+یخ
    د – آناناس +ماست+یخ +شکر
  • در تهیه کفیر از کدام گزینه استفاده میشود؟
    الف- شیر گاو
    ب – شیر سویا
    ج – شیر بز یا گوسفند
    د – همه موارد فوق
  • کدامیک از موارد زیر صحیح است؟
    الف- کفیر برای سیستم عصبی آرامش بخش است
    ب – برای عملکرد صحیح کلیه و کبد تأثیر بسزایی دارد
    ج – اختلالات خواب و افسردگی را کاهش میدهد
    د – همه موارد فوق صحیح است
  • کدامیک از موارد زیر صحیح میباشد؟
    الف- در تهیه چای کامبوجا نباید قارچ کامبوجا هیچگونه تماسی با فلز داشته باشد
    ب – قارچ کامبوجا یک قارچ سمی است
    ج – قارچ کامبوجا باعث سفیدشدن مو میگردد
    د – قارچ کامبوجا پیری زود رس میآورد
  • در هتل هایی که از ۲ منو استفاده میشود منوی شب با ظهر چه تفاوتی دارد؟
    الف- منوی ظهر معمولاً از غذاهایی انتخاب میشود که هضم آنها آسانتر است
    ب – دسری که در منوی شب قرارداده میشود معمولاً دسرهای سرد میباشد
    ج – منوی شب معمولاً از غذاهای انتخاب که دیر هضمتر است
    د – دسر منوی شب معمولاً دسر گرم میباشد
  • مزیتهای دستگاه یخ ساز چیست؟
    الف- قیمت ارزان
    ب – کم مصرف بودن
    ج – ابعاد بزرگ
    د – موارد الف و ب صحیح است
  • کدامیک از موارد زیر در مورد آسیاب کردن قهوه درست نیست؟
    الف- زمانی که میخواهیم قهوه را دم کنیم آن را آسیاب کنیم
    ب – قهوه آسیاب شده را در یخچال قرار دهیم
    ج – قهوه را در ظرف در بسته نگهداری کنیم
    د – قهوه را در مکانی خشک و به دور از نور، حرارت و طوبت نگهداری کنیم
  • کافه آمارتو چیست؟
    الف- یک شات اسپرسو که با کاپوچینو کف کرده سرو میشود
    ب – کافه لاتهایست که با شربت بادام سرو میشود
    ج – یک شات اسپرسو که با شیر و شکر و یخ سرو میشود
    د – قهوه جوشیدهای که با شیر داغ سرو میشود
  • گشایش کدام هتل منجر به ایجاد انگیزه و رقابت در میان شهرها برای احداث هتل شد؟
    الف- هتل ریتز – پاریس
    ب – سیتی هتل – نیویورک
    ج – هتل ساوی – لندن
    د – رافلز – سنگاپور
  • رومانو چه قهوهای است؟
    الف- اسپرسوئی که با لیمو سرو میشود
    ب – اسپرسوئی که با شیر داغ سرو میشود
    ج – اسپرسوئی که با عسل سرو میشود
    د – اسپرسوئی که با خامه سرو میشود
  • علت پایداری کف کاپوچینو چیست؟
    الف- وجود شیر
    ب – فشار بخار آب داغ
    ج – وجود اسپرسو
    د – همهی موارد
  • برای کدام نوع هتلها ستاره بندی انجام نمیشود؟
    الف- هتل سوئیت
    ب – متلها
    ج – هتلهای سنتی
    د – زائر سرا
  • گرانیتا تشکیل شده از کدام مواد زیر می باشد؟
    الف- اسپرسو معمولی + شکر گرانیتا
    ب – اسپر سر یخ زده + خامه
    ج – اسپرسر معمولی + خامه
    د – اسپرسر یخ زده + شرک گرانیتا
  • به نوشیدنی که مواد تشکیل دهنده آن به نسبت مساوی اسپرسو، شیر داغ و شیر کف کرده به همیراه روییه پیودر کاکائو باشد چه میگویند؟
    الف- لاته
    ب – موکا
    ج – کاپاچینو
    د – گوکیاتو
  • گرانترین قهوه دنیا چه نام دارد ؟
    الف- قهوه کهنسال
    ب – پارازین
    ج – کپی لواک
    د – باد های موسمی
  • کدامیک از موارد زیر صحیح نمی باشد ؟
    الف- قهوه کهنه همان قهوه کهنسال است
    ب – قهوه معطر بیشتر در کشورهای عربی رایج است
    ج – نام دیگر قهوه کپی لواک قهوه سویت است
    د – در روش تهیه قهوه های باد موسمی دانه های قهوه دو برابر اندازه و طلایی رنگ می شوند
  • این قهوه به سه صورت طبخ می شود و متعلق به کشور برزیل است :
    الف- ترک
    ب – فرانسه
    ج – اسپرسو
    د – پرالین

توضیحات کامل نمونه سوالات آزمون متصدی کافی شاپ با جواب

قابل استفاده برای مهارت آموزان،دانش آموزان ،متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان
محتوای این پکیج:

کد شغل: ۱-۰۰۱-۶۸-۵۱۲۰

این بسته شامل سوالات ادواری برگزار شده در دوره های قبل در سازمان فنی و حرفه ای می باشد و کمک موثری در قبولی در آزمونها میباشد.

فایل هدیه:۱۰۰نمونه سوال با پاسخ

جزوه متصدی کافی شاپ

فهرست مطالب جزوه متصدی کافی شاپ :

انواع هتلها بر اساس ساختاری
انواع هتلها بر اساس ساختار کارکردی
قسمت های گوناگون هتل
کافه تریا
تاریخچه کافه تریا
چرخه پذیرایی در کافه تریا
انواع کافی شاپ
تاریخچه قهوه
منوهای گرم در کافی شاپ
هات چاکلت
منوهای سرد در کافی شاپ
میک شاپ
بن هلن
سان شاین
ایمنی و بهداشت محیط کار
استاندارهای پذیرایی
استاندارد ظروف
و…..

جهت دانلود نمونه سوالات متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
pdf 8,500 تومان

نمونه سوالات متصدی کافی شاپ فنی و حرفه ای



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها