نمونه سوالات نانوایی نان لواش فنی و حرفه ای

دانلود کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات نانوایی نان لواش فنی و حرفه ای با جواب در قالب pdf به صورت کامل به قیمت ۵۹۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

چند مورد از نمونه سوالات نانوایی نان لواش

میزان افزودن نمک در نان در فصول مختلف سال به چه صورت می باشد؟

الف-در تابستان در صد بیشتر و در زمستان درصد افزودن کمتر

ب-درتابستان درصد کمتر و در زمستان درصد افزودن کمتر

ج-در تابستان درصد بیشتر و در زمستان درصد افزودن بیشتر

د-میزان افزودن نمک به فصول سال بستگی ندارد

با افزایش میزان مخمر و خمیر ترش میزان نمک …………………. می یابد.

الف-کاهش می یابد  ب-افزایش می یابد  ج-بی تاثیر است

مواد بهبود دهنده …………………..

الف- به دسته ای از مواد گفته می شود که موجب افزایش حجم نان می شوند.

ب-به دسته ای از مواد گفته می شود که موجب افزایش زمان ماندگاری نان می شوند.

ج-به دسته ای از مواد گفته می شود که در مقادیر جز مصرف شده و موجب خواص ژئولوژیکی خمیر و بهبود کیفیت نان می شوند

د-به دسته ای از مواد گفته می شود که موجب افزایش رنگ پوسته می شوند

مطالب مرتبط : نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم

مطالب مرتبط : نمونه سوالات نانوایی نان سنگک

نمونه سوالات نانوایی نان لواش فنی و حرفه ای

دانلود نمونه سوالات نانوایی نان لواش فنی و حرفه ای

چرا از آرد مالت برای تهیه انواع نانها استفاده می شود؟

الف-به دلیل داشتن فعالیت آنزیمی

ب-به دلیل ایجاد طعم و نرمی نان

ج-به دلیل ایجاد نرمی در نان

د-فعالیت آنزیمی طعم دهندگی نرمی نان

در اثر استفاده از جوش شیرین در تولید نان انسان به چه بیماری مبتلا می شود؟

الف-مشکل در جذب  ب-کم خونی  ج-پوکی استخوان  د-کم خونی ، مشکل در جذب

اگر در تهیه خمیر نان از جوش شیرین زیادی استفاده شود چه تغییراتی در مزه نان ایجاد می شود؟

الف-مزه نان شیرین و خوش طعم می شود  ب-مزه نان تغییری نمی کند

ج-مزه نان قلیایی و نامطلوب می گردد    د-مزه نان شیرین و خوش بو می شود

مناسب ترین میزان رطوبت نمک مورد استفاده در صنایع پخت ……………………. می باشد.

الف-۱۰   ب-۱۸   ج-۵     د-۱

افزودن روغن به خمیر سبب ……………………… می شود

الف-سختی خمیر  ب-تردی خمیر  ج-قوام خمیر   د-نرمی خمیر

هنگام استفاده از مواد نگهدارنده در نان میزان مخمر به چه صورتی محاسبه می شود؟

الف-مقدار مخمر باید افزایش یابد   ب-مقدار مخمر باید کاهش یابد

ج-مقدار مخمر تغییر نمی کند    د-بستگی به نوع آرد دارد

در تعریف مواد نگهدارنده کدام گزینه صحیح است؟

الف-عموما جهت پراکندگی چربی در آب و یا آب در چربی بکار می رود

ب-موجب افزایش قوام خمیر می شود

ج-جهت مهار رشد میکروارگانیسم ها بکار می رود

د-جهت تولید گاز در محصول مورد استفاده قرار می گیرد

توضیحات کامل نمونه سوالات نانوایی نان لواش با جواب

عنـوان رشته :نانوای نان لواش

کد استاندارد :۷۶/۲۴/۱/۱-۷

از مجموعه گروه صنایع غذایی

این بسته طلایی قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای می باشد.

جهت دانلود نمونه سوالات نانوایی نان لواش فنی و حرفه ای از فرم زیر اقدام نمایید.

فروش این محصول متوقف شده است.

اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها