نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱ فنی حرفه ای

نمونه سوال شیرینی پزی درجه ۱ با پاسخ

دانلود کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱ فنی حرفه ای با پاسخنامه در قالب pdf با بهترین کیفیت شامل مهمترین سوالات دوره های گذشته به قیمت ۸۵۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

چند مورد از نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱ فنی حرفه ای

✅مواد روی تارت بادام را چه موقع روی آن قرار داد؟
الف: زمانیکه خمیر آماده شد و در قالب قرار گرفت
ب:زمانیکه خمیر پخته شد آن را بیرون آورده روی آن مواد را قرارمی دهیم
ج: وقتی که خمیر نیم پز شد از فر بیرون آورده مواد را قرار داده و مجددا در فر می گذاریم
د: وقتی خمیر کاملا پخته شد مواد را قرار داده ۵دقیقه در فر بماند

✅در کدامیک از شیرینی های زیر از خمیر مایه استفاده می گردد؟
الف:کراسانت ب: توتک ج:والوان د: همه موارد

✅مواد لازم سس شکلات :
الف: پودر کاکائو- کره- پودر قند- وانیل- آب جوش ب: شکلات تخته ای- روغن مایع- آب جوش – وانیل
ج: پودر کاکائو- پودر قند- شکلات تخته ای- روغن مایع یا کره د: شکلات تخته ای – پودر کاکائو- شیر

✅سیب هایی که در کیک سیب با رویه مرنگ به کاربرده میشود باید ……………
الف:آنها را ۵دقیقه پخته بعد له می کنیم ب: آنها را با پوست رنده ریز کنید
ج: آنها را بدون پوست رنده درشت کنید د: آنها را به شکل مکعب ریز درشت کنید

✅چنانچه سس شکلات بعد از سرد شدن سفت شد باید ……………
الف: به روش بن ماری مجددا آن را رقیق کنید ب: مقداری کره داغ به آن بیفزایید
ج: مقداری شیر داغ به آن اضافه کنید و روی گاز قرار دهید د: مقداری آب جوش به آن اضافه کنید

✅طرز اماده کردن کیک بستنی :
الف: باید داخل آن را طوری خالی کنیم که دیواره و کف آن حدود دو سانتی متر با کیک پوشیده باشد
ب: آن را از وسط دو نیم می کنیم ج: ان را از ارتفاع ۴قسمت می کنیم د: داخل کیک بستنی را ۲سانتی متر خالی می کنیم

✅کدامیک از مواد پولکی باید رد آخر به آن اضافه نمود؟
الف:سرکه ب:شکر ج: مغز خشکبار د: آب

✅در رویه شکلاتی از چه موادی استفاده می شود ؟
الف:پودر کاکائو- زرده تخم مرغ- شکر- شیر ب: خامه- شکلات- روغن
ج: آب- پودر کاکائو- پودر قند- کره- وانیل- نمک د: پودر کاکائو- شکلات تخته ای- زرده تخم

✅با خمیر میل فوی می توان انواع شیرینی ……….. را تهیه نمود
الف:سوخاری ب: پای ج: دانمارکی د: ورقه ای

✅از چه خمیرهایی در شیرینی سنت انوره استفاده می شود ؟
الف: خمیر فونسه- دانمارکی ب: خمیر کلمی- خمیر بریزه ج: خمیر بریوش- خمیرپای د: خمیر هزار لا

✅کیک اسفنجی که در دسر شارلوت راس شکلات قرار می گیرد چگونه است ؟
الف: انها را بصورت مربع های ۲*۲برش می زنیم
ب: آن را به شکل دایره برای قالب برش زده یک دایره برای روی آن می بریم
ج: به شکل شیرینی زبان به عرض ۲سانت و طول اندازه دیواره قالب برش می زنیم
د: داخل کیک را خالی کرده و درون آن را با مواد پر می کنیم

✅مواد لازم رویه هفت دقیقه ای چیست ؟
الف: سفیده تخم مرغ- شکر- کرم تارتار-آب سرد- نمک- وانیل ب: سفیده تخم مرغ- شکر- بادام یا پسته- پودر کاکائو
ج: سفیده تخم مرغ- شکر- خامه صبحانه – کرم پاتی سیر د: کرم پاتی سیر- شکر- خامه صبحانه

✅کدام گزینه صحیح است ؟
الف: حرارت پولکی باید بسیار تند باشد ب: پای پارفه نوعی شیرینی تر است
ج: حرارت پولکی باید ملایم باشد د: الف و ب

✅برای سرو کوکتل با بستنی از …………………… استفاده می شود ؟
الف:ظروف ژله ای فلزی ب: بستنی خوری ج: کاسه بلور د: لیوان پایه بلند بستنی خوری

✅اضافه نمودن مواد معطر و مغز در پولکی چه زمانی است ؟
الف: در آخر طبخ زمانی که روی گاز است ب: همزمان با افزودن شکر ج: اواسط طبخ د: فرقی ندارد

✅کیسل چیست ؟
الف: نوعی نوشیدنی ب: نوعی پای ج: نوعی کرم د: نوعی خمیر

✅ژله ای که روی تارت میوه قرار می گید باید …………………
الف: کاملا بسته شده بعد روی میوه بریزیم ب:باید نیم بند باشد که روی میوه بریزیم
ج: بعد از سرو شدن تارت ژله ای جوش را روی آن بریزیم د: الف و ج

دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱

دانلود کتاب شیرینی پزی درجه ۱

نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 1

✅در شیرینی پرتقالی فرانسوی باید پرتقالها ……………………. باشد
الف: آنها را خرد مکعب می کنیم ب:آنها را بدون پوست با مقداری شکر بجوشانید
ج: آنها را مارمالاد می کنیم د: آنها را با پوست حلقه ای برش زده در آب و شکر بجوشانید

✅مواد لازم کیک اناناس برگردان :
الف: کمپوت آناناس- تخم مرغ- بیکینگ پودر- آب آناناس- آرد سفید- شکر
ب: کمپوت آناناس حلقه ای- شکر- تخم مرغ- کره- وانیل- بیکینگ پودر- کمپوت گیلاس
ج: کمپوت آناناس- روغن مایع- تخم مرغ- شکر- آرد سفید- خمیر مایه
د: کمپوت آناناس- شکر- کره- آرد سفید- خمیر مایه

✅کدامیک از سوفله های زیر مانند هم تهیه می شود ؟
الف:سوفله وانیلی و فندقی ب: سوفله شکلات و وانیلی ج: سوفله شکلات و فندقی د: همه موارد

✅برای اکلر قالبی از ……………… استفاده می شود
الف:سینی فر ب: قالب گرد میان تهی ج: قالب مستطیل د: قالب گرد ساده ۲۰سانت

✅روغن صاف در خمیر ورقه باید …………………
الف: در وسط خمیر به شکل مربع قرار گیرد ب: همراه با خمیر درون آن حل گردد
ج: در مرحله آخر تا زدن وسط خمیر قرار دهیم د: از ابتدای کا ربا آب حل گردد

✅در دسر ترایفل انگلیسی از چه نوع مارمالاد و کرم استفاده می شود ؟
الف: کرم وانیلی یا پاتی سیر- مارمالاد آلبالو ب: کرم قندی- مارمالاد زردآلو
ج: مارمالاد توت فرنگی- کرم وانیلی د: مارمالاد زرد آلو- کرم وانیلی یا پاتی سیر

✅در شیرینی سنت انوره از چه خمیرهایی استفاده می شود ؟
الف: خمیر بریوش ب: خمیر تارت یا پای ج: خمیر الکر- خمیر بریزه د: ب و ج

✅قالب کوکیز بادام چیست ؟
الف: گرد ساده ۸سانتی ب: قالب های قلبی یا ستاره ای کوچک
ج: به شکل مربع ۲*۲برش می زنیم د: قالب های اشکی کوچک به شکل بادام

✅چنانچه قالب آب نبات در اختیار نداشتیم می توان چه چیزی را جایگزین ان کرد ؟
الف:قیف و ماسوره ساده ریز ب: قیف و ماسوره کنگره دار ج: انها را در سینی چرب شده با قاشق بچکانید د: در ظرف کوچک بریزید

✅برای آنکه پف سفیده در تهیه مرنگ نخوابد ………………. .به آن افزود
الف:کرم تارتار ب: رداستار ج: خمیر مایه د: جوهر لیمو

✅علت سیاه شدن آب میوه تازه ………………
الف:به علت مانده بودن میوه ب: اکسید شدن ج:فاسد شدن د: کپک زدن

✅چه زمانی باید سس کارامل رابه کیک سیب با سس کارامل افزود؟
الف:بعد از افزودن آرد ب: همزمان با افزودن شکر ج: بعد از پخته شدن کیک د: در کف قالب ریخته مواد روی ان قرار گیرد

✅جهت تهیه شارولوت سیب مناسب ترین نوع ژله …………… است
الف:ژله بی رنگ و توت فرنگی ب: ژله گلابی و انبه ج: ژله انگور یاقوتی د: ژله سیب

✅کوکیز بادامی را چگونه باید قالب زد؟
الف: آن را با کارد به شکل مربع برید ب: با انواع قالب های بیسکویت
ج: با انواع قالب های دستگاه بیسکویت زنی د: با قیف و ماسوره کنگره دار سایز بزرگ

✅پاری برست یعنی :
الف:اکلر با بستنی ب: اکلر میان تهی ج: شیرینی فرانسوی د: شیرینی انگلیسی

مطالب مرتبط : دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲

توضیحات کامل نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱ فنی حرفه ای

کد استاندارد: ۷۶/۶۵/۱/۴-۷

از مجموعه گروه صنایع غذایی

این بسته طلایی قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای می باشد.

 

جهت دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱ فنی حرفه ای از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
pdf 8,500 تومان

نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱ فنی حرفه ای



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

7 Comments
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Maryam.m
6 سال قبل

Salam
Vaght bekheir admin
Man aval comment haro khondam va fekr nemikardam keifiat enghadr bala bashe va ba soalaye azmon enghadr motabeghat dashte bashe
Ama aly booood ❤

Elahe.mis
6 سال قبل

سلام و خسته نباشید
سوالاتتونو برای خواهرم خریدم و دانلود کردم،بسیار عالیییی بود
فقط لطفا در رابطه با آزمون مقاله بزارین
مرسی

Matio mat
6 سال قبل

قبل اینکه سوالات رو بگیرم خیلی مضطرب بودم
ولی با این سوالات تونستم نتیجه عالی بگیرم توی آزمونم
با تشکر از زحمات شما

Mohammad deldar
6 سال قبل

سلام
به پیشنهاد بقیه کامنت ها گوش کردم و دانلود کردم
واقعا عالی بود
تبریک میگم بابت سایت عالیتون
لطفا بیشتر مقاله قرار بدین

سهیلا
6 سال قبل

سلام با عرض تشکر از طراح این نمونه سوالات شیرینی پزی ۱ باید بگم که واقعا کمکم کرده این پکیح رو به همه دوستان پیشنهاد میکنم.

رویا نظری
6 سال قبل

با سلام ببخشید الان من فقط این نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱ رو بخونم میتونم قبول بشم؟؟؟