دانلود پایان نامه طلاق عاطفی – بررسی عوامل موثر بر طلاق

دانلود پایان نامه طلاق عاطفی – بررسی عوامل موثر بر طلاق

دانلود پایان نامه طلاق عاطفی و بررسی عوامل موثر بر طلاق عاطفی در قالب word با بهترین کیفیت به صورت کامل و آماده در ۱۹۰ صفحه به قیمت ۳۵۰۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

دانلود پایان نامه طلاق عاطفی

پایان نامه طلاق عاطفی

مقدمه و طرح مساله

خانواده جوهره ای زنده و در حال تغییر است که با استفاده از اعضای خویش و در جریان ارتباطی دائمی، تعاملی و طرح دار با یکدیگر یک کل را سازمان دهی می کند و در طول زمان و مکان گسترش می یابد. خانواده را می توان یک واحد عاطفی و شبکه ای از روابط در هم تنیده ای دانست که از پیوند زناشویی زن و مرد بنا می شود.

ازدواج پیمان مقدسی است که در تمام اقوام و ملل و در تمامی زمانها و مکانها وجود داشته است. سنت دیرینه ای که در آن زن و مرد زندگی مشترکی را آغاز می کنند و پیمان می بندند که یار و غمخوار یکدیگر باشند، یکدیگر را بهتر بشناسند و همدیگر را خوشبخت کنند، به یکدیگر عشق بورزند و با ازدواج به تنهایی خود پایان بخشند (نوابی نژاد،۱۳۷۹).

با وجود آنکه هیچ زوجی با هدف جدایی ازدواج نمی کنند و تقریبا همه زوجها به امید یک زندگی دراز مدت توام با آرامش و خوشبختی پیوند می بندند اما در رهگذر زمان بسیاری از ازدواجها به بن بست رسیده و به جدایی ختم می شوند. ( منصور،. ادیب راد ، ۱۳۸۳).
آمار طلاق در کشور روز به روز رو به افزایش است و این معضل بزرگ اجتماعی در هیچ زمانی مانند عصر حاضر، خطر انحلال کانون خانواده و آثار سو ء ناشی از آن را به دنبال نداشته است. اگر جامعه اي به سوي افزایش طلاق پیش رود، حتماً در آستانه بحران قرار می گیرد (مددی،فکرآزاد:۲۰۰۱) .

طلاق عاطفی زمانی رخ می‌دهد که زن و مرد در زیر یک سقف زندگی می‌کنند هنوز زندگی مشترکشان پابرجاست اما دور از هم هستند و مهمترین دلیل آن نیز نداشتن مهارت‌های همسرداری و گذشت در زمان مواجهه با مشکلات است.
طلاق در لغت به معنای جدا شدن و فاصله گرفتن آمده است و عاطفه به معنای هیجان، احساس یا مجموعه‌ای از هیجانات مثبت و منفی است، حال اگر در فضای زندگی انسان‌ها بین عواطف انسانی و نیازهای آن فاصله ایجاد شود تا جایی که اعضای یک خانواده یا یک مجموعه نتوانند نیازهای عاطفی خود که در قالب‌های مختلف بروز و تقویت می‌شود، ارضا کنند این خانواده یا مجموعه دچار طلاق عاطفی شده است.

به عبارتی «طلاق عاطفى» یا جدایى عاطفى، نوعى جدید از زندگى میان همسران است که در آن، زن و شوهر صرفاً بر اساس قراردادهاى رایج و متعارف به زندگى خود ادامه مى‌دهند بدون اینکه هیچ‌گونه تناسب عاطفى و اجتماعى میان آن‌ها وجود داشته باشد
آثار روانی و اجتماعی طلاق عاطفی به اندازه طلاق رسمی و یا حتی بیشتر از آن است. می‌توان گفت طلاق عاطفی در خانواده هایی در حال شکل‌گیری یا تقویت شدن است که اعضای خانواده در زیر یک سقف زندگی می‌کنند ولی سقف هرکس با خودش معنا شده و به نوعی دیوارهای بلند با عناوین مختلف بی‌اعتمادی، دلسردی، بی‌انگیزشی، گوشه‌گیری و انزوا در حال ساخته شدن است.
طلاق عاطفی بر سلامت روحی و جسمی زن و مرد و فرزندان آنها تاثیر سویی دارد و از پیشرفت و تعالی اعضای خانواده جلوگیری می کند و در نتیجه سبب عدم پیشرفت و تعالی جامعه می شود.

پرسشهای پژوهش

  • طلاق عاطفی چیست؟
  • میزان طلاق عاطفی در بین زوجین چقدر است؟
  • عوامل موثر بر طلاق عاطفی در بین زوجین کدامند؟
  • چه رابطه ای میان اختلاف تحصیلاتی زوجین و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • چه رابطه ای میان اختلاف سنی زوجین و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • چه رابطه ای میان تعداد فرزندان و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • چه رابطه ای میان مدت ازدواج و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • چه رابطه ای میان طریقه آشنایی و ازدواج و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • چه رابطه ای میان دخالت اطرافیان و خانواده ها در زندگی زوجین و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • چه رابطه ای میان تعهد نسبت به همسر و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • چه رابطه ای میان ارتباطات زوجین و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • چه رابطه ای میان رضایت از رابطه جنسی زوجین و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • چه ارتباطی میان نوع نگرش نسبت به طلاق رسمی و بروز طلاق عاطفی وجود دارد؟
  • میزان تاثیر هر یک از عوامل تا چه حدی است؟
  • اولویت های زندگی پاسخگویان چه کسانی هستند؟
  • اولویت های زندگی همسران پاسخگویان چه کسانی هستند؟

قسمتی از این پایان نامه صفحه ۶۰ :

پژوهش های انجام شده در زمینه طلاق عاطفی

پژوهشی با عنوان "طلاق عاطفی، علل و پیامدها" توسط باستانی،گلزاری و روشنی انجام گرفت. این پژوهش با هدف بررسی طلاق عاطفی از دید زنان، و به روش نظریه مبنایی که از انواع روش تحقیق کیفی می­ باشد، انجام شده است. تمرکز مطالعه بر فرایندی بوده که تجربه طلاق عاطفی زنان را شکل داده است. اطلاعات از طریق مصاحبه عمیق با بیست نفر از زنان مراجعه کننده به یکی از مراکز مشاوره تهران جمع ­آوری و با استفاده از کدگذاری نظری تحلیل شده است.

زنان در مصاحبه­ ها شرایط علّی، شرایط مداخله­ گر، ویژگی­ها، پیامدهای طلاق عاطفی و استراتژی­های خود در مواجهه با طلاق عاطفی را توصیف کرده ­اند. نتایج پژوهش پیچیدگی و تنوع تجربیات زنان را نشان می ­دهد و این نظر را که ابعاد مختلف روانی،اجتماعی و فرهنگی در تجربۀ طلاق عاطفی در تعامل هستند، حمایت می­ کند.

در مجموع با در نظر گرفتن شرایط علّی، شرایط میانجی، زمینه، پیامدهای طلاق عاطفی و استراتژی­های زنان در مواجهه با طلاق عاطفی می­توان گفت:

زمانی که نیازها، انتظارات و نظرات زن، توسط مرد نادیده گرفته شود و زن احساس کند همسرش برای او اهمیتی قائل نیست، با کاهش تعاملات مثبت زن و مرد، رضایت زن و مرد از رابطه همسری کاهش یافته، طلاق عاطفی اتفاق می­ افتد و نتیجه این وضعیت مواجهه اعضای خانواده با فشارها و مشکلات روحی و جستجوی آرامش خارج از فضای خانواده است، و زن در برخورد با طلاق عاطفی، به راهکارهایی چون تلاش جهت بهبود رابطه، یافتن جایگزین برای رابطه همسری ناموفق، و اندیشیدن به طلاق قانونی متوسل می­ شود.

هم­چنین بر اساس نتایج حاصل می­توان چهار نوع طلاق عاطفی را متمایز نمود، که وجه اشتراک آن­ها عدم صمیمیت در ارتباط همسران و ادامۀ زندگی مشترک علی­رغم عدم رضایت از رابطه است و وجه اختلاف آن­ها تفاوت در میزان علاقه، ارتباط کلامی،رابطۀ ج ن س ی، تمایل به گذران وقت با یک­دیگر، احساس تعلق و تعهد همسران است.

پیشینه تجربی پژوهش

پیشینه تجربی این پژوهش در سه بخش مورد بررسی قرار می گیرد. در قسمت اول پژوهش های مربوط به طلاق عاطفی مورد بررسی قرار می گیرد.  به علت کمبود پژوهش در رابطه با طلاق عاطفی ما از پژوهش های مربوط به رضایت زناشویی و گرایش به طلاق نیز استفاده کردیم.

چون میزان رضایت زناشویی نشان دهنده میزان ارتباط و صمیمیت بین زوجین است و میزان کم رضایت زناشویی بیان کننده طلاق عاطفی بین زوجین است از سوی دیگر نقطه شروع طلاق رسمی طلاق عاطفی است با توجه به مطالب عنوان شده در قسمت دوم بررسی پیشینه تجربی پژوهش، پژوهش های مربوط به رضایت زناشویی و در قسمت سوم پژوهش های مربوط به گرایش به طلاق مورد بررسی قرار می گیرد.

مروری بر مبانی نظری و پیشینه تجربی پژوهش

مقدمه

طلاق عاطفی مساله است که امروزه گریبان بسیاری از زوجین و خانواده ها را درگیر کرده است و اگر دصدد کاهش و پیشگیری از این مساله اجتماعی برنیاییم اثرات سوء آن، ابتدا افراد، سپس خانواده و در نهایت جامعه را درگیر خود خواهد کرد. چه بسا ضربات مهلک تری از طلاق رسمی بر پیکره جامعه وارد کند.

در این فصل ابتدا به تعریف طلاق عاطفی پرداخته و در ادامه به بررسی نظراتی می پردازیم که می توانیم با کمک آنها طلاق عاطفی را بررسی کنیم. به علت اینکه پژوهش های اندکی در رابطه با طلاق عاطفی وجود دارد، بعد از بررسی یک پژوهش مرتبط با طلاق عاطفی، به بررسی پژوهش های مرتبط با رضایت زناشویی و گرایش به طلاق و طلاق می پردازیم و سپس فرضیه های پژوهش را رایه کرده و مدل تحلیلی پژوهش را ترسیم می کنیم.

تعریف طلاق عاطفی[۱]

مارک نپ[۲] تحلیل عمیقی از مراحل آغاز و پدید آمدن، آزمودن و پایان دادن یک رابطه و انواع فراگرد ارتباطی مربوط به آن­ها که هر مرحله را از مرحله دیگر ممتاز می­کند، ارائه داده است. این مراحل از ساختن یک رابطه آغاز شده،و پس از رسیدن به اوج،رابطه رو به زوال نهاده و به طرف جدایی حرکت می­کند. مارک نپ در کل ده مرحله را در روابط افراد تفکیک کرده است که پنج مرحله مربوط به پیوند و پنج مرحله مربوط به جدایی است. پنج مرحلۀ پیوند در روابط افراد، شامل مراحل آغاز[۳]، آزمودن[۴]، چفت و بند یا سفت کردن[۵]، کامل کردن یا ادغام[۶]، و پیمان بستن[۷] است.مرحله پیمان بستن تا جدایی کامل نیز شامل پنج مرحله است. این پنج مرحله عبارتند از:

مرحله افتراق، مرحله محدود کردن، مرحله بی روح شدن، مرحله پرهیز از یکدیگر و مرحله جدایی. در ادامه هریک از این مراحل توضیح داده می شود.

  1. مرحله افتراق[۸]: زمانی است که طرفین رابطه یا یکی از آن­ها احساس کنند که رابطه او با دیگری، او را کاملاً محدود و در چهارچوب معینی حبس کرده است و تصمیم می­گیرند تا خود را از این قید برهانند. در این وضعیت طرفین بیش­تر از وجوه اشتراک به تفاوت­ها و نقاط مورد اختلاف با یک­دیگر می­ اندیشند و سعی در شناسایی و برجسته کردن اختلافات دارند؛ از آنجا که فضای حیاتی محدودی برای خود احساس می­کنند، می­خواهند به آن فضا وسعت دهند و به تعبیری به دنبال هویت و فردیت خویش هستند. مهم­ترین دگرگونی در ارتباطات، افزایش منازعات و مشاجرات میان آنان است، تحمل یک­دیگر را ندارند و چیزهای خوب گذشته، چهره ناخوشایندی به خود می­گیرند (مارک نپ، به نقل از فرهنگی، ۱۳۷۹: ۱۶۸).
  2. مرحله محدود کردن : در این مرحله طرفین رابطه شروع به کاهش دفعات ارتباط و میزان صمیمیت آن می کنند؛ اشتیاق چندانی برای ارتباط با طرف دیگر از خود نشان نمی دهند و اگر به اجبار با هم ارتباطی داشته باشند، از صمیم دل نبوده و بیش تر ایفای نقش و وظیفه است. طرفین از صحبت درباره موضوعاتی که منجر به تنش و مشاجره می شود پرهیز می کنند، مگر اینکه اجباری در کار باشد که در این صورت با بی میلی این کار را انجام می دهند. رابطه به گونه ای محسوس و حتی بیش از مراحل اولیه آشنایی به سمت رسمیت گرایش می یابد؛ جملات و عباراتی که میان طرفین رابطه رد و بدل می شود نشان از بی تفاوتی نسبت به طرف مقابل و خواسته های او دارد (همان).
  3. مرحله بی روح شدن رابطه : بیان گر افزایش تخریب و تباهی رابطه است که طرفین آن تلاش در حفظ و گاه پیوند مجدد آن دارند. در این مرحله پیام های کلامی یا غیرکلامی بیش تر به گونه ای هستند که عموماً میان اشخاص بیگانه رد و بدل می شوند و رنگی از محبت، جاذبه و گذشت در آنها نیست. در واقع دیگر در مورد خود رابطه اندیشه ای نمی شود، و علت ادامه رابطه در این وضعیت، عواملی فراسوی جاذبه و توجه به طرف دیگر رابطه است؛ عواملی مانند عامل مذهبی و نهی آن از جدایی، عامل اقتصادی و مالی که زیانی را متوجه طرفین می کند، وجود فرزندان و آینده آنها و یا هر عامل دیگری که اشخاص را وادار به حساب گری و تحمل یکدیگر می-کند(همان: ۱۶۹).
  4. مرحله پرهیز از یک دیگر : در این مرحله طرفین رابطه با گریز از یک دیگر سعی می کنند ناراحتی-های خود را کاهش دهند و اغلب جدایی جسمی انجام می گیرد. یعنی طرفین سعی می کنند به هم نزدیک نشده و یک دیگر را نبینند. این مرحله در رابطه با همسران به سختی انجام می گیرد، زیرا آنها به خاطر شرایط زندگی مشترک مجبورند در یک خانه زندگی کنند (همان).
  5. مرحله جدایی :آخرین مرحله در روابط افراد است، جدایی ممکن است پس از یک مکالمه کوتاه یا پس از یک عمر زندگی مشترک صورت پذیرد.پیام هایی مانند "دیگر نمی خواهم تو را ببینم" یا "برایت احترام قائلم اما دیگر دوستت ندارم" که در این مرحله رد و بدل می شوند نمایان گر آنچه بین دو نفر گذشته یا می گذرد، می باشند (همان).

با توجه به تحلیل مارک نپ از مراحل جدایی، پژوهش حاضر طلاق عاطفی را، وضعیتی تعریف کرده است که رابطه همسران، بر اساس تعریف مارک نپ، در مراحل محدود کردن، بی روح شدن، و پرهیز از یک دیگر باشد.

 فرضیه ها

  • بین اختلاف تحصیلی زوجین و بروز طلاق عاطفی رابطه وجود دارد.
  • بین تعداد فرزندان و بروز طلاق عاطفی در بین زوجین رابطه وجود دارد.
  • بین مدت ازدواج زوجین و بروز طلاق عاطفی رابطه وجود دارد.
  • بین طریقه آشنایی زوجین و بروز طلاق عاطفی رابطه وجود دارد.
  • بین میزان دخالت اطرافیان و بروز طلاق عاطفی بین زوجین رابطه وجود دارد.
  • بین تعهد زوجین نسبت به هم و بروز طلاق عاطفی رابطه وجود دارد.
  • بین میزان رضایت ازرابطه جنسی زوجین و بروز طلاق عاطفی رابطه وجود دارد
  • بین نوع نگرش پاسخگویان نسبت به طلاق رسمی و بروز طلاق عاطفی رابطه وجود دارد.
  • بین رضایت از رابطه زوجین و طلاق عاطفی رابطه وجود دارد.

 فهرست مطالب :

فصل اول         ۹

کلیات پژوهش   ۹

۱-۱ مقدمه و طرح مساله          ۱۰

۱-۲ پرسشهای پژوهش  ۱۴

۱-۳ منطق ضرورت و اهمیت پژوهش     ۱۵

۱-۴ اهداف پژوهش      ۱۹

۱-۵ سازماندهی گزارش ۲۰

 

فصل دوم         ۲۳

بررسی منابع     ۲۳

و        ۲۳

مروری بر مبانی نظری و پیشینه تجربی پژوهش   ۲۳

۲-۱ مقدمه      ۲۴

۲-۲- تعریف طلاق عاطفی        ۲۵

۲-۳-  پیشینه نظری     ۲۹

۲-۳-۱ نظریه سیستمی کیفیت زناشویی مارکز    ۳۰

۲-۳-۲ نظریه نظم خُرد چلبی    ۴۴

۲-۳-۳ نظریه مثلث عشق استرنبرگ      ۵۶

۲-۴- پیشینه تجربی پژوهش     ۶۱

۲-۴-۱- پژوهش های انجام شده در زمینه طلاق عاطفی   ۶۱

۲-۴-۲- پژوهشهای انجام شده در زمینۀ رضایت زناشویی  ۶۳

۲-۵- مدل تحلیلی       ۷۰

۲-۶- فرضیه ها ۷۱

 

فصل سوم:       ۷۲

روش تحقیق     ۷۲

۳-۱- مقدمه     ۷۳

۳-۲- روش تحقیق       ۷۳

۳-۲-۱- روش پيمايشي ۷۳

۳-۲-۲- جمعيت آماري ۷۴

۳-۲-۳- تعيين حجم نمونه       ۷۴

۳-۲-۴- شيوه نمونه گيري در سطح شهر ستان ارومیه     ۷۶

۳-۲-۵- واحد تحليل     ۷۷

۳-۳- متغیرهای تحقیق و نحوه اندازه گیری متغیرها       ۷۷

۳-۳-۱- متغیر وابسته:طلاق عاطفی       ۷۷

۳-۳-۲- متغیرهای مستقل:       ۸۳

۳-۳-۲-۱- اختلاف سنی زوجین ۸۳

۳-۳-۲-۲-  تحصیلات پاسخگویان         ۸۳

۳-۳-۲-۳- تحصیلات همسر پاسخگویان  ۸۴

۳-۳-۲-۴- مدت ازدواج ۸۴

۳-۳-۲-۵- دخالت خانواده ها     ۸۵

۳-۳-۲-۶- طریقه آشنایی زوجین         ۸۵

۳-۳-۲-۷- تعهد پاسخگویان      ۸۶

۳-۳-۲-۸- نگرش نسبت به طلاق         ۸۶

۳-۳-۲-۹- تعداد فرزندان         ۸۶

۳-۳-۲-۱۰- رضایت از رابطه جنسی      ۸۶

۳-۳-۲-۱۱- ارتباط زناشویی      ۸۶

۳-۳-۲-۱۲- متغیرهای زمینه ای          ۸۷

۳-۳-۳- روش گردآوری داده ها  ۸۸

۳-۳-۳-۱- ابزار سنجش ۸۸

۳-۳-۳-۲- اعتبار و پایایی پژوهش         ۹۰

 

فصل چهارم      ۹۴

نتایج داده ها     ۹۴

۴-۱- مقدمه     ۹۵

۴-۲- بررسی آماره های تک متغیره       ۹۶

۴-۲-۱- جنسیت پاسخگویان     ۹۶

۴-۲-۲- سن پاسخگویان ۹۷

۴-۲-۳- سن همسر پاسخگویان  ۹۹

۴-۲-۴- تعداد فرزندان   ۱۰۰

۴-۲-۵- جنسیت فرزندان         ۱۰۲

۴-۲-۷-  تحصیلات پاسخگویان   ۱۰۳

۴-۲-۸- تحصیلات همسر پاسخگویان     ۱۰۴

۴-۲-۹- تحصیلات مادر پاسخگویان        ۱۰۵

۴-۲-۱۰- تحصیلات پدر پاسخگویان       ۱۰۶

۴-۲-۱۱- تحصیلات مادر همسر پاسخگویان       ۱۰۷

۴-۲-۱۲- تحصیلات پدر همسر پاسخگویان        ۱۰۸

۴-۲-۱۳-  شغل پاسخگویان      ۱۰۹

۴-۲-۱۴- شغل همسر پاسخگویان         ۱۱۰

۴-۲-۱۵- منطقه زندگی پاسخگویان       ۱۱۱

۴-۲-۱۶- قومیت پاسخگویان     ۱۱۲

۴-۲-۱۷- قومیت همسر پاسخگویان       ۱۱۳

۴-۲-۱۸- وضعیت زندگی والدین پاسخگو ۱۱۴

۴-۲-۱۹- وضعیت زندگی والدین همسر پاسخگو  ۱۱۵

۴-۲-۲۰- طریقه آشنایی و ازدواج         ۱۱۶

۴-۲-۲۱- میزان درآمد ماهیانه پاسخگویان         ۱۱۷

۴-۲-۲۲- میزان مخارج ماهیانه پاسخگویان         ۱۱۹

۴-۲-۲۳- مدت ازدواج   ۱۲۰

۴-۲-۲۴- اختلاف سنی ۱۲۲

۴-۲-۲۶- اولویت های همسر پاسخگویان ۱۲۴

۴-۲-۲۷- رضایت زناشویی        ۱۲۵

۴-۲-۲۸- رضایت از رابطه جنسی         ۱۲۷

۴-۲-۲۹- نگرش نسبت به طلاق ۱۲۸

۴-۲-۳۰- دخالت خانواده ها      ۱۲۹

۴-۲-۳۱- تعهد نسبت به همسر  ۱۳۰

۴-۲-۳۲- ارتباطات بین زوجین  ۱۳۱

۴-۲-۳۳- طلاق عاطقی  ۱۳۲

۴-۳- بررسی آماره های دو متغیره : بررسی فرضیه ها      ۱۳۴

۴-۳-۱-  بررسی رابطه بین میزان طلاق عاطفی و اختلاف سنی زوجین    ۱۳۴

۴-۳-۲-  بررسی رابطه بین میزان طلاق عاطفی و مدت ازدواج زوجین      ۱۳۵

۴-۳-۳- بررسی رابطه بین میزان تحصیلات پاسخگویان و طلاق عاطفی     ۱۳۶

۴-۳-۴-  بررسی رابطه بین طلاق عاطفی وسطح تحصیلات همسر پاسخگویان       ۱۳۸

۴-۳-۵-  بررسی رابطه بین طلاق عاطفی و رضایت از روابط جنسی         ۱۴۰

۴-۳-۶-  بررسی رابطه بین  طلاق عاطفی و میزان دخالت خانواده ها        ۱۴۱

۴-۳-۷- بررسی ارتباط بین طریقه آشنایی و طلاق عاطفی ۱۴۲

۴-۳-۸-  بررسی ارتباط بین  طلاق عاطفی و تعهد پاسخگویان به همسر    ۱۴۳

۴-۳-۹-  بررسی رابطه بین طلاق عاطفی و نگرش نسبت به طلاق رسمی  ۱۴۵

۴-۳-۱۰-  بررسی رابطه بین تعداد فرزندان و طلاق عاطفی         ۱۴۶

۴-۳-۱۱- بررسی رابطه بین سن پاسخگویان و طلاق عاطفی        ۱۴۷

۴-۳-۱۲-  بررسی ارتباط بین سن پاسخگویان و رضایت از رابطه جنسی    ۱۴۹

۴-۳-۱۳-  بررسی رابطه بین رضایت از رابطه جنسی و طلاق عاطفی        ۱۵۰

۴-۳-۱۴-  بررسی ارتباط بین میزان ارتباط پاسخگویان و طلاق عاطفی      ۱۵۱

۴-۳-۱۵- بررسی ارتباط بین طلاق عاطفی و ارتباطات زوجین      ۱۵۲

۴-۳-۱۶- بررسی ارتباط بین طلاق عاطفی و متغیرهای زمینه ای  ۱۵۳

۴-۳-۱۶-۱-  بررسی رابطه بین طلاق عاطفی و جنسیت پاسخگویان         ۱۵۳

۴-۳-۱۶-۲- بررسی ارتباط بین طلاق عاطفی و منطقه زندگی پاسخگویان  ۱۵۵

۴-۳-۱۶-۳- بررسی ارتباط بین طلاق عاطفی و قومیت پاسخگویان ۱۵۶

۴-۴- تحلیل چند متغیره: رگرسیون       ۱۵۷

۴-۴-۱- رگرسیون بین طلاق عاطفی و متغیرهای مستقل  ۱۵۷

۴-۴-۲- رگرسیون بین طلاق عاطفی و متغیرهای زمینه ای         ۱۶۰

 

فصل پنجم:      ۱۶۲

بحث و نتیجه گیری      ۱۶۲

۵-۱- مقدمه     ۱۶۳

۵-۲- تحلیل متغیرهای تحقیق   ۱۶۳

۵-۳- محدودیت ها و مشکلات پژوهش   ۱۷۳

۵-۴- ارایه راهکار و پیشنهادات   ۱۷۴

 جهت دانلود پایان نامه طلاق عاطفی از فرم زیر اقدام نمایید.

تعداد صفحات نوع فایل قیمت
190 word 35,000 تومان

دانلود پایان نامه طلاق عاطفی – بررسی عوامل موثر بر طلاق



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها