نمونه سوالات کیک ساز وترساز فنی و حرفه ای

نمونه سوالات کیک ساز وترساز دانلود کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات کیک ساز و ترساز با جواب آزمون فنی حرفه ای در قالب pdf شامل مهمترین سوالات آزمونهای دوره های گذشته به قیمت ۸۵۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

چند مورد از نمونه سوالات کیک ساز وترساز

✅ نوعی کیک اسفنجی است ؟
الف(نان خامه ای ب(ایکلر ج(لطیفه د(کیک ترمیوه ای

✅ قالب کیک رادرکدام قسمت کیک قرارمی دهیم ؟
الف(پنجره بالای فر ب(پنجره وسط فر ج(درکف سینی فر د(می توانیم در هر کدام طبقه بگذاریم

✅ یک قاشق چایخوری بکینگ پودربرابراست با ؟
الف(ق چ جوش شیرین ب(ق چ جوش شیرین ج(ق م جوش شیرین د(ق م جوش شیرین

✅ برای برگرداندن کرم یاژله ازدرون قالب چه بایدکرد ؟
الف(یک مرتبه درآب گرم گذاشته وسریع برمی گردانیم ب(بانوك کاردآنرا جدا میکنیم
ج(چند دقیقه در آب داغ می گذاریم د(چند دقیقه در آب سرد می گذاریم

✅ به جای روغن جامدازچه میزان کره می توان استفاده کرد ؟
الف(کمترازروغن جامد ب(برابرباروغن جامد
ج(کمی بیشتر از روغن جامد د(اصلاً نمی توان به‌جای روغن استفاده کرد

دانلود نمونه سوالات کیک ساز وترساز

نمونه سوالات کیک ساز وترساز با جواب

✅ گرد سفید رنگی است که برای زدن سفیده تخم مرغ به کارمی رود ؟
الف(جوش شیرین ب(کرم دوتارت ج(پودرژله د(کرم تارتار

✅ دسرهائی هستند شبیه به کیک ولی بسیارآبدارترازکیک بوده واغلب آنهادربخارپخته می شوند؟
الف(کیک پنیر ب(کیک بتنی ج(بای شیفون د(کیک پودینگ

✅ معروفترین نوع کرم ژلاتین چه نوع کرمهایی هستند ؟
الف(کرم کارامل ب(کرم باواریا ج(کرپ اصلی د(کرم شیر

✅ برای استفاده از هل بهتر است چگونه عمل کرد؟
الف- پوست هل را آسیاب نمود و از الک رد کرد.
ب – دانه هل را آسیاب نمود و از الک رد کرد.
ج – هل را با پوست آسیاب نمود و بعد الک کرد و دوباره این کار را انجام داد تا تمام مواد به‌صورت پودر در آیند.
د – هل را با شکر آسیاب می کنیم و الک می کنیم.

✅ در مخلوط کردن مواد کدام گزینه نادرست است؟
الف- شکر و کره را هر چقدر بیشتر بزنیم کیک و شیرینی بهتر می شود.
ب – تخم مرغ و شکر را هر چقد ر با میکسر خوب بزنیم کیک و شیرینی بهتر می شود
ج – شکر و کره ذوب شده را باید زیاد بزنیم تا کیک و شیرینی بهتر شود.
د – آرد را در آخر نباید زیاد بزنیم تا کیک و شیرینی بهتر شود

✅ زدن زرده تخم مرغ در رولت باعث چه می شود؟
الف- بردن بوی تخم مرغ
ب – خوش رنگ شدن و سفید شدن رولت
ج – خوشمزه بودن رولت
د – پف بهتر رولت

✅ در صورتیکه در هنگام پخت کیک پف آن بخوابد علت چیست؟
الف- آرد مایه کیک زیاد است.
ب – آرد مایه کیک کم است.
ج – شکر مایه کیک زیاد است. .
د – بکینگ پودر مایه کیک زیاد است.

نمونه سوالات کیک ساز وترساز با جواب

✅ درجه حرارت و مدت زمان لازم برای پخت کیک ها و شیرینی ها با حجم زیاد به چه صورت باید باشد؟
الف- حرارت کم و مدت پخت طولانی
ب – حرارت زیاد و مدت پخت طولانی
ج – حرارت کم و مدت پخت کم
د – حرارت زیاد و مدت پخت کوتاه

✅ در فرم دادن خامه نکته حائز اهمیت چیست ؟
الف- میزان زیاد شکر و سرد بودن خامه
ب- سفت بودن خامه
ج- میزان کم شکر و سرد بودن خامه
د- ظرف دو جداره

✅ برای بدست آوردن رنگ زیتونی باید چه رنگهایی را ترکیب کرد؟
الف- یک قسمت سبز + یک قسمت بنفش
ب – دو قسمت سبز + یک قسمت آبی
ج – یک قسمت سبز + دو قسمت بنفش.
د – یک قسمت سبز + یک قسمت آبی

✅ یکی از عواملی که باعث سفت نشدن سفیده می گردد ؟
الف- زیاد بودن سفیده
ب – چرب بودن و خیس بودن ظرف
ج – کم بودن سفیده
د – سرد بودن سفیده

✅ در جایگزینی مواد کدام عبارت صحیح نیست ؟
الف- بک قاشق چایخوری بکینگ پودر معادل ۱/۲قاشق چایخوری جوش شیرین
ب – یک عدد تخم مرغ در مصرف کرم ها معادل دو عدد زرده تخم مرغ
ج – یک پیمانه شکر قهوه ای معادل یک پیمانه شکر سفید + جهار قاشق سوپخوری شیره انگور
د – یک پیمانه شکر قهوه ای معادل یک پیمانه شکر سفید + جهار قاشق سوپ خوری عسل

جهت دانلود نمونه سوالات کیک ساز وترساز فنی حرفه ای از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
pdf 8,500 تومان

نمونه سوالات کیک ساز وترساز فنی و حرفه ای



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها