دوشنبه , ۲۵ تیر ۱۳۹۷

نمونه سوالات آشپز ملل فنی حرفه ای

نمونه سوالات آشپز ملل فنی حرفه ای دانلود کاملترین مجموعه آموزشی سوالات آزمون آشپز ملل فنی و حرفه ای با جواب شامل مهمترین سوالات دوره های گذشته به قیمت ۴۹۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

توضیحات کامل نمونه سوالات آشپز ملل فنی حرفه ای

این بسته طلایی شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد با مطالعه این مجموعه قبولی خود را تضمین کنید.

قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمونهای ادواری و مربیان فنی و حرفه ای

چند مورد از نمونه سوالات آشپز ملل فنی و حرفه ای

✅چه موادی برای فریز کردن مناسب نیستند ؟
۱ روغن مایع و ادویه ۲ سیر پیاز ۳ فلفل سبز ۴ همه موارد

✅برای نگهداری غذاهای ترش از چه ظروفی باید استفاده کرد؟
-۱ ظروف شیشه ای یا لعابی ۲ ظروف پلاستیکی ۳ ظروف چینی ۴ فرقی ندارد

✅در سبزیجات پخت به کدام صورت وجود ندارد؟
۱ بخار پز ۲ آب پز ۳ بریان ۴ سرخ کردنی

✅برای سبز ماندن رنگ سبزیجات از چه روشهایی استفاده می کنیم ؟
۱ نمک را در آخر اضافه می کنیم ۲ برای شستشو از آب سرد استفاده می کنیم
۳ از روش آب گردانی یا بلانچ استفاده می کنیم ۴ همه موارد

دانلود کتاب نمونه سوالات آشپز ملل فنی حرفه ای

نمونه سوالات آشپز ملل فنی حرفه ای

✅کدامیک روش پخت حبوبات را به درستی نشان می دهد؟
۱ آب پز ۲ بخارپز ۳ کبابی کردن ۴ تفت دادن

✅کدامیک روش پخت گوشت را به درستی نشان می دهد؟ 
۱ آب پز ۲ بخارپز ۳ کبابی کردن ۴ همه موارد

✅این ادویه مربوط به کدام ادویه زیر می باشد تخم گیشنیز+ زیره سبز سبزو سیاه +فلفل قرمز سیاه +زرد چوبه
۱ ادویه پلو ۲ ادویه آبگوشت ۳ ادویه مخصوص ترشی ۴ ادویه هندی

✅روش بلانچ کردن یا آنزیم برای سبزیجات و صیفی جات چگونه است؟

۱ داخل آب سرد قرار داده سپس در آب جوش قرار می دهیم
۲ آن را بخارپز کرده سپس در آب جوش قرار میدهیم
۳ درون آب جوش چند ثانیه قرار داده سپس داخل آب سرد یا صافی قرار می دهیم
۴ آنها را روی بخار آب بن ماری می کنیم

✅برای نگه داری هویج سیب زمینی شلغم و ترب در قدیم از چه روشی استفاده می کردند؟
۱ در خاک اره نگه داری می کنیم ۲ زیر خاک با رطوبت کم نگهداری میشود
۳ در ماسه های نرم نگهداری میکنیم ۴ در خاک رس نگهداری می کنیم

✅اجاق گازها به طور کلی به چند دسته ای تقسیم بندی میشوند؟
۱ برق و گازی ۲ خانگی و تجاری ۳ فردار بدون فردار ۴ خانگی و صنعتی

✅برس یا قلم مو در آشپزخانه برای چه کاری استفاده نمیشود؟ 
۱ برای پاک کردن آرد ۲ برای پاک کردن و تمیز کردن خمیر
۳ چرب کردن سینی قالب ۴ برای رومال کردن و اندود کردن

✅گشنیز یا جعفری مناسب برای تهیه کدام نوع سوپ است؟
۱ اسپانیایی ۲ کرفس هندی ۳ اسفناج ۴ ذرت

✅هنگام پخت میگو برای سالاد از چه موادی استفاده میشود؟
۱ آب جوش ۲ نمک ۳ سرکه ۴ همه موارد

✅اسفناج مورد استفاده در سالاد اسفناج باید چگونه باشد؟
۱ برگ های نازک و پخته ۲ ساقه اسفناج ۳ برگ های درشت ۴ برگ های جوان و تازه

✅کدام نوع ادویه مناسب برای تهیه سوپ کرفس به سبک هندی است؟
۱ جوز هندی ۲ گرام ماسالا ۳ زنجبیل ۴ فلفل سفید

✅در سوپ اسفناج اسفناج ها را چگونه استفاده میکنیم؟
۱ در مخلوط کن ریخته له می کنیم ۲ خرد میکنیم ۳ ریز خرد می کنیم ۴ درشت استفاده می کنیم

✅در سوپ تره فرنگی تره فرنگی باید چگونه داخل سوپ ریخته شود؟
۱ آب پز می کنیم ۲ بخارپز می کنیم ۳ سرخ می کنیم ۴ تفت می دهیم

✅پنیر موز ارلا و پنیر مزه دار در تهیه پیتزا برای چه کاری استفاده میشود؟
۱ بهتر کش امدن ۲ خوب پخته شدن ۳ خوب آب پز شدن ۴ خوب طلایی شدن

جهت دانلود نمونه سوالات آشپز ملل فنی حرفه ای از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
pdf 4,900 تومان

نمونه سوالات آشپز ملل فنی حرفه ای



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *