پایان نامه خیار تدلیس در حقوق

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق در قالب ورد با کیفیت بسیار خوب در ۱۰۵ صفحه به قیمت ۱۶۹۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

پایان نامه خیار تدلیس

توضیحات کامل پایان نامه خیار تدلیس

چکیده

هدف پایان نامه حاضر آن است که نشان دهد تدلیس در قراردادهای الکترونیکی که ایجاب و قبول آن مستند به علم اجمالی طرفین قرارداد است واقع می شود و جلوگیری از آن دشوار است، ترسیم خلاهای قانونی موجود در باب خیار تدلیس در قانون تجارت الکترونیک ضرورت نوشتار حاضر را میطلبد.

در این پژوهش تلاش شده است به شیوه ی کتابخانه ای و با مطالعه کتب و مقالات مختلف به این پرسشها پرداخته شود که شرایط وقوع خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک چیست؟ و وجوه اشتراک و افتراق خیار تدلیس در حقوق مدنی و حقوق تجارت الکترونیک کدامند؟در این راستا فرضیه پایان نامه حاضر این است که عمدی بودن کار فریبکارانه از شرایط وقوع خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک است و احکام حقوقی خیار تدلیس در حقوق مدنی و تجارت الکترونیک یکسان اما در نحوه ی ظهور بین این دو قانون تفاوت وجود دارد.

واژگان کلیدی:تجارت الکترونیک، خیار ،تدلیس مدنی،خیار تدلیس

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق

مقدمه:
فلسفه وضع قانون جلوگیری از تضییع و سوء استفاده از حقوق افراد در روابط متقابلی است که با اشخاص قابل تصور است.تدلیس از جمله مصادیق تضییع حقوق افراد در معاملات به شمار می آید و امری ناپسند و البته خلاف قانون شمرده می شود؛به همین دلیل قانونگذار در حمایت از افرادی که مورد تدلیس قرار گرفته اند خیار فسخ معامله را وضع نموده است که از آن تحت عنوان(خیار تدلیس) در مواد قانونی نام برده شده است.

در عصر جدید با گسترش وسایل ارتباط جمعی تجارت از شکل سنتی خارج و به سمت الکترونیکی شدن میل پیدا کرده است،تجارت الکترونیکی که به روند خرید و فروش انتقال یا تبادل محصولات،خدمات و یا اطلاعات از طریق شبکه های رایانه ای گفته می شود یکی از اعمال حقوقی مهم بشمار می آید که به عنوان یکی از مسائل مستحدثه قرن اخیر به دلیل شباهت هایی که با تجارت سنتی دارد از تدلیس به دور نمانده است با این تفاوت که در تجارت سنتی تدلیس بصری و در تجارت الکترونیک تدلیس توصیفی از عمومیت برخوردار است .

اما مسئله حائز اهمیت این است که مسئله خیارات در حقوق تجارت الکترونیک مورد بی توجهی قرار گرفته و بنابراین بررسی خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک به عنوان مساله مبتلا به جامعه امروز امری ضروری است. محور اصلی تحقیق پیش روی بررسی شرایط،آثار،احکام و ضمانت اجرای خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک با تعمیم به قانون مدنی می باشد.

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق

بیان مساله

تجارت در مفهوم اولیه خود به معنای مبادله کالا بین افراد اعم از افراد حقیقی یا حقوقی است با این حال در قوانین فعلی برای تحقق عنوان تجارت و وصف تاجر برای شخص مبادله کننده کالا یا خدمات شرایط خاصی لازم است.اما وجود این شرایط خاص باعث نگردیده است که تجارت از مفهوم اولیه و اصلی خود یعنی مبادله کالا انتزاع گردد.

استفاده نادرست از تجارت با هدف کسب سود بیشتر موجب رفتارهایی گردید که سلامت تجارت را خدشه دار نمود.تدلیس یکی از روش های نا درست کسب سود بیشتر است که در اخلاق،شرع و قانون مذموم شمرده شده و برای آن ضمانت اجرا نیز در نظر گرفته اند.تجارت الکترونیک به عنوان یکی از اقسام نوظهور تجارت از این آسیب مصون نمانده است.

قدمت تجارت الکترونیکی به قبل از پیدایش شکل کنونی اینترنت برمی‌گردد، اما به علت هزینه‌های سنگین این شیوه از تجارت، امکان استفاده از آن تا چند سال گذشته فقط در اختیار شرکت‌های بزرگ تجاری و مؤسسات اقتصادی مانند بانک‌ها و دولت‌ها بوده است. با همه‌گیر شدن اینترنت و امکان استفاده همه اقشار جامعه در کشورهای مختلف جهان این فرصت پیدا شد که ساختار تجارت الکترونیکی تغییر کند، از حالت اختصاصی بودن برای طبقه خاصی خارج شود و به پدیده‌ای برای همه تبدیل شود.

در کشور ما نیز مدتی است که بحث تجارت الکترونیکی و راهکارهای عملی پیاده سازی آن به طور جدی مطرح شده است. در حال حاضر قوانین ملی در اکثر کشورها تجارت را محدود به ارائه کالا یا فقط فروش یا خرید آنها محدود نکرده اند بلکه تجارت در مفهوم فعلی بسیار گسترده تر از مفهوم سنتی خود بوده و مبادله هر نوع کالا یا خدماتی را تجارت تلقی می کنند به نحوی که نه تنها مبادله کالای محسوس بلکه مبادله کالای نامحسوس مثل نرم افزارهای کامپیوتری یا ارائه خدمات مختلف تحت تعریف تجارت قرار می گیرند، هر چند باید توجه داشت هنوز هم محدودیتهایی در این خصوص وجود دارد.

تجارت الکترونیکی به دلیل سرعت، کارآیی، کاهش هزینه ها و بهره برداری از فرصت های زودگذر عرصه جدیدی را در رقابت گشوده است تا آنجا که گفته می شود عقب افتادن از این سیر تحول نتیجه ای جز منزوی شدن در عرصه اقتصاد جهانی نخواهد داشت.تجارت الکترونیک به افراد و سازمانها امکان ارتباط دیجیتالی را فراهم می نماید و به همین خاطر است که تبادل کالا از این طریق باعث ظهور عنوانی مثل تجارت الکترونیک گشته است.

در خصوص تعریف تجارت الکترونیک اختلافاتی وجود دارد و برخی آنرا در مفهوم عام که شامل هر نوع کسب و کار می شود، تعریف می کنند و برخی دیگر مبادله کالا را در این تعریف جای می دهند. با این حال باید توجه داشت که تجارت الکترونیک در معنای عام خود به هرنوع فعالیتی اطلاق می شود که از طریق فناوری دیجیتالی صورت می گیرد اعم از اینکه این فعالیت بین تجار یا بین غیر تجار و سازمان ها صورت گیرد.

تجارت الکترونیک را می توان با توجه به ویژگی های طرفین قرارداد به پنج دسته تقسیم کرد:
-تجارت الکترونیکی بین تجار و مصرف کنندگان
_تجارت الکترونیک بین شرکتهای تجاری
– تجارت الکترونیک بین مصرف کنندگان
_تجارت بین مصرف کننده و تاجر
_ تجارت الکترونیکی بین تجار و نهادهای دولتی

تدلیس به علت تنوع در ظهور و خیار مربوط به آن به دلیل غیر قابل اسقاط بودن همواره محل منازعه در تجارت بوده است.تجارت الکترونیک نیز از این قاعده مستثنی نیست اما به دلیل نوپا بودن به طور جدی بدان پرداخته نشده است و از دو جنبه آکادمیک و قانونگذاری ضعف های بسیاری دارد.لذا می بایست علاوه بر شناخت ضعف های قانونی تا برطرف شدن آن قواعد جاری در تجارت سنتی را برآن مطابقت داد.این مساله موجب گردید تا در این پژوهش به طور جدی به این دو نقیصه پرداخته شود.

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق

سوال های تحقیق:

وجوه اشتراک و افتراق خیار تدلیس در حقوق مدنی و حقوق تجارت الکترونیک کدامند؟
شرایط استفاده از خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک چگونه محقق می شود؟

فرضیه های تحقیق:
خیار تدلیس از لحاظ آثار و احکام حقوقی حاکم بر آن در حقوق مدنی و تجارت الکترونیک یکسان است اما در نحوه ظهور خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک و حقوق مدنی تفاوت وجود دارد.
عمدی بودن کار فریبکارانه از شرایط خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک است.

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق

تعریف مفاهیم
عقد از راه دور:
ايجاب و قبول راجع به كالاها و خدمات بين تامين كننده و مصرف كننده با استفاده از وسايل ارتباطی از راه دور است.
وسايل ارتباط از راه دور :
عبارت از هر نوع وسیله ای است که بدون حضور فیزیکی همزمان تامین کننده و مصرف کننده جهت فروش کالا و خدمات استفاده مي‌شود.(رجوع کنید به قانون تجارت الکترونیک،۱۳۸۲)

تامین کننده :
عبارت از شخصی است که بنا به اهلیت تجاری، صنفی یا حرفه ای فعالیت می کند. (قانون تجارت الکترونیک،۱۳۸۲)
مصرف کننده :
هر شخصی است که به منظوری جز تجارت یا شغل حرفه ای اقدام می کند. (قانون تجارت الکترونیک،۱۳۸۲)
داده پیام :
هر نمادی از واقعه، اطلاعات یا مفهوم است که با وسایل الکترونیکی، نوری و با فناوری‌های جدید اطلاعات تولید، ارسال، دریافت، ذخیره یا پردازش می‌شود. (قانون تجارت الکترونیک،۱۳۸۲)

اصل ساز :
منشا اصلی ((داده پیام)) است که ((داده پیام)) به وسیله او یا از طرف او تولید یا ارسال می‌شود اما شامل شخصی که در خصوص ((داده پیام)) به عنوان واسطه عمل می‌کند نخواهد شد. (رجوع کنید به قانون تجارت الکترونیک،۱۳۸۲)

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق

سابقه تحقیق:
متنی که بطور کامل و صرفاً راجع به موضوع فوق کارشده باشد موجود نمی باشد اما کتاب «قراردادهای الکترونیکی (انعقاد و تحلیل) »خانم شهلا عربی که به بررسی قراردادهای الکترونیکی و اصطلاحات متداول در تجارت الکترونیکی عناصر تشکیل قراردادهای الکترونیکی و شیوه های عملی انعقاد قراردادهای الکترونیکی و نحوه اعمال قراردادهای عمومی و نیز تعیین زمان و مکان تشکیل قراردادها مورد بررسی قرار می گیرد ولی در این کتاب صحبتی از خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک نشده است و همچنین کتاب هایی نظیر حقوق قراردادهای دکتر مرحوم ناصر کاتوزیان و دکتر پرویز اوصیا موجود می باشد که به خیار تدلیس در حقوق مدنی پرداخته اند.

اما اشاره ای به خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک به دلیل نوپایی آن نکرده اند. و مقالاتی نظیر مقاله ی آقای حسین عبدی در دانشگاه اراک در سال ۱۳۹۰ باعنوان « بررسی جایگاه تجارت الکترونیک و اثرات آن بر صنعت، معدن و تجارت استان با رویکرد تقویت تشکلها» اشاره نمود که ایشان در این پژوهش به طور خلاصه به موارد زیر پرداخته اند:

هدف این پژوهش بررسی جایگاه و زیر ساخت تجارت الکترونیکی در سطح اســـتان اصفـــهان می باشد و مقاله آقای محمود پاشایی در سال ۱۳۹۲ با عنوان «جهانی شدن تجارت الکترونیک و چالش های مدیریت استراتژیک» در این پژوهش به مهمترین به پیامد جهانی شدن بر اقتصاد کشورها رشد تجارت الکترونیک است که عناصر آن بازار الکترونیک، تبادل الکترونیک داده ها، و تجارت اینترنتی هستند که بیان کننده ارتباط بین فناوری اطلاعات و ارتباطات با فرایندهای بازار و مدیریت است. می پردازد.

و همچنین پایان نامه آقای مصطفی حسین زاده شیخعلی کلایه با موضوع «بررسی تجارت الکترونیک از دیدگاه فقه امامیه و حقوق بین الملل» موجود می باشد که به بررسی تجارت الکترونیکی در فقه و حقوق بین الملل پرداخته است و خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک اشاره ای نشده است.

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق

اهداف تحقیق
اهداف علمی و کاربردی این پژوهش عبارتند از:

۱_ ضرورت تبیین نحوه استفاده از خیار تدلیس در تجارت الکترونیک با توجه به گسترش آن

۲-عدم ارایه پژوهش و تحقیق کافی در این زمینه

۳_ ارائه راهکار جهت اصلاح مواد معارض و پیشنهاد مواد جدید قانون تجارت الکترونیک مبتنی بر اصول و مبانی خیار تدلیس

۴-بررسی شرایط و ضمانت اجرای خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک

 اهمیت و ضرورت‌ پژوهش
با فزونی گرفتن روابط مبتنی بر اینترنت و تشکیل بازارهای مجازی حضور در این بازار بزرگ به عنوان فروشنده و خریدار (یا هر عنوان متعاهد دیگر) امری ناگزیر است. عادت به معاملات دیداری و قابل لمس گذار از این مرحله را با مشکلاتی مواجه کرده است. ناشناس بودن طرفین معامله برای یکدیگر و نگرانی از ورود ضرر به هریک از طرفین به واسطه عدم انجام صحیح تعهدات متقابل موضوعی است که نگرانی نسبت به وقوع آن امری عقلانی محسوب می شود و این نگاره در تلاش است که با بررسی این مساله و ارائه راهکار،چاره ای حقوقی بیاندیشد.

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق

روش تحقیق
ماهیت موضوع پژوهش حاضر ایجاب می کند که در جمع آوری اطلاعات از روش اسنادی-کتابخانه ای بهره گرفته شود و از روش تحلیلی و توصیفی به منظور بیان ماهیت و شرایط وقوع تدلیس در تجارت الکترونیک و آثار و اوصاف آن بهره گرفته شود.
ساختار تحقیق
این تحقیق در پنج فصل تدوین یافته است.
در فصل اول: کلیات تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل دوم: تعاریف وتاریخچه تجارت الکترونیک و مفاهیم خیار تدلیس مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل سوم: چگونگی تشکیل عقد و ارکان آن مورد بررسی قرارگرفته است.
در فصل چهارم: شرایط ظهور خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک از منظر حقوق ایران و فقه امامیه مورد بررسی قرار گرفته است.
و در فصل پنجم تحقیق به نتیجه گیری کلی از فصول می پردازیم.

دانلود پایان نامه خیار تدلیس

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق

فهرست مطالب
چکیده ۱
مقدمه ۲
فصل اول:کلیات
۱-۱-بیان مساله ۴
۱-۲- سوال های تحقیق ۵
۱-۳-فرضیه های تحقیق ۵
۱-۴-تعریف مفاهیم ۶
۱-۵-سابقه تحقیق ۷
۱-۶-اهداف تحقیق ۸
۱-۷- اهمیت و ضرورت‌ پژوهش ۸
۱-۸-روش تحقیق ۸
۱-۹-ساختار تحقیق ۸

دانلود پایان نامه خیار تدلیس در حقوق
فصل دوم:تعاریف،تاریخچه تجارت الکترونیک و خیارتدلیس
مقدمه ۱۱
۲-۱-تعاریف،تاریخچه و مفاهیم ۱۲
۲-۱-۱-تعریف تجارت ۱۲
۲-۱-۲-تجارت در قرآن کریم ۱۳
۲-۱-۳-تعریف تجارت الکترونیک ۱۴
۲-۱-۴-تاریخچه تجارت الکترونیک ۱۵
۲-۱-۵-منابع حقوقی تجارت الکترونیک ۱۷
۲-۱-۶-مراحل تکامل تجارت الکترونیک ۱۸
۲-۱-۷-اهمیت تجارت الکترونیک ۱۹
۲-۱-۸-رسالت تجارت الکترونیک ۲۰
۲-۱-۸-۱-تعهد سازمانی به ذینفعان در بازار الکترونیک ۲۰
۲-۱-۸-۲-حوزه کسب و کار ۲۰
۲-۱-۸-۳-مزیت رقابتی تجارت الکترونیک ۲۰
۲-۱-۸-۴-تصویر آینده سازمان به بازار الکترونیک ۲۱
۲-۱-۹-تفاوت تجارت الکترونیک با سایر مبادلات الکترونیک ۲۱
۲-۱-۹-۱-تفاوت تجارت الکترونیک و کسب و کار الکترونیک ۲۱
۲-۱-۹-۲-تفاوت تجارت الکترونیک با مبادله الکترونیکی داده ۲۲
۲-۲-مفهوم خیار ۲۳
۲-۲-۱-انواع خیار ۲۳
۲-۲-۲-ایجاد،ماهیت و آثار وجود خیار ۲۵
۲-۲-۳-ویژگی های خیار ۲۶
۲-۲-۴ -اجرای خیار و شرایط فسخ ۲۷
۲-۲-۵ – اسقاط خیار ۲۷
۲-۳-تعاریف تدلیس ۲۷
۲-۳-۱-تعریف لغوی تدلیس ۲۷
۲-۳-۲-تعریف اصطلاحی تدلیس ۲۸
۲-۳-۳-تعریف تدلیس در فقه ۲۸

دانلود پایان نامه خیار تدلیس در حقوق
فصل سوم:چگونگی تشکیل عقد الکترونیکی و ارکان آن
مقدمه ۳۱
۳-۱-انعقاد قرارداد الکترونیکی ۳۲
۳-۱-۱-ایجاب الکترونیکی ۳۳
۳-۱-۲ -قبول الکترونیکی ۳۵
۳-۲- تعیین زمان و مکان وقوع عقد در تجارت الکترونیک ۳۶
۳-۲-۱-زمان وقوع عقد در تجارت الکترونیک ۳۶
۳-۲-۲- مکان وقوع عقد در قراردادهای الکترونیکی ۳۸
۳-۳-ویژگی های قراردادهای الکترونیک ۳۹
۳-۳-۱-الحاقی بودن قرارداد الکترونیکی ۴۰
۳-۳-۲-عدم حضور فیزیکی طرفین در قرارداد الکترونیکی (از راه دور) ۴۰
۳-۳-۳-اصل رضایی بودن قرارداد الکترونیکی ۴۱
۳-۳-۴-جنبه بین المللی قراردادهای الکترونیکی ۴۲
۳-۳-۵-ضرورت استفاده از نرم افزار ها و سخت افزار های الکترونیکی در انعقاد قراردادهای الکترونیکی ۴۲
۳-۳-۶-صفت تجاری قراردادهای الکترونیکی و لزوم حمایت مصرف کننده ۴۳
۳-۳-۷-از لحاظ ایفای تعهدات ناشی از قرارداد الکترونیکی ۴۳
۳-۴-شکل انعقاد قراردادهای الکترونیکی ۴۳
۳-۴-۱-انعقاد قرارداد بواسطه صفحه وب سایت ۴۴
۳-۴-۲-بواسطه پست الکترونیکی ۴۵
۳-۴-۳-بواسطه تبادل داده‎ها ۴۵
۳-۴-۴-روش تلکس ، تلفن و نمابر ( فاکس ) ۴۵
۳-۵-نقش امضای الکترونیکی در تجارت الکترونیک ۴۶
۳-۵-۱-تعریف امضاء الکترونیکی ۴۶
۳-۵-۲-انواع امضاء الکترونیکی ۴۷
۳-۵-۳-ساختار امضاي الکترونيکي ۴۸
۳-۵-۴-اعتبار امضاي الکترونيکي در کشورها ۴۹
۳-۶-اعتماد در تجارت الکترونیک ۵۲
۳-۶-۱-همکاری، انتظارات و اطمینان ۵۲
۳-۶-۲-ابهام، ریسک و آسیب پذیری ۵۳
۳-۶-۳-امنیت و حریم خصوصی ۵۳
۳-۶-۴-زمینه محتوا ۵۳
۳-۶-۵-طول رابطه ۵۳
۳-۶-۶-اعتبار، مارک و شهرت ۵۴
۳-۶-۷-طراحی و قابلیت ۵۴
۳-۶-۸-خصوصیات کاربر ۵۴
۳-۷-زمینه یابی فقهی تحقق تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک ۵۴
۳-۷-۱-قاعده آزادی قراردادها ۵۶
۳-۷-۲-قاعده تراضی ۵۷
۳-۷-۳-قاعده لزوم ۵۷
۳-۷-۴-قاعده صحت ۵۸
۳-۷-۵-قاعده لا ضرر ۵۸
۳-۷-۶-قاعده همسویی سود و زیان ۵۹
۳-۷-۷-قاعده تسلیط ۵۹

دانلود پایان نامه خیار تدلیس در حقوق
فصل چهارم: شرایط ظهور خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک از منظر فقه امامیه و حقوق ایران
مقدمه ۶۱
۴-۱ -بررسی تطبیقی نحوه ظهور خیار تدلیس در انعقاد قراردادهای سنتی ۶۲
۴-۱-۱-نحوه ظهور خیار تدلیس در حقوق ایران وفقه امامیه ۶۲
۴-۱-۲ -نحوه ظهور خیار تدلیس درحقوق فرانسه ۶۵
۴-۱-۳-نحوه ظهور خیار تدلیس درحقوق انگلیس ۶۷
۴-۱-۴-نحوه ظهور خیار تدلیس درحقوق آمریکا ۶۸
۴-۲-نحوه ظهور خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک ۶۹
۴-۳-ضمانت اجرای وقوع تدلیس در حقوق مدنی ۷۳
۴-۴-ضمانت اجرای پیشگیری از وقوع تدلیس ۷۶
۴-۴-۱-عدم ارائه اطلاعات مؤثر در تصميم‌گيري مصرف‌كنندگان ۷۷
۴-۴-۲-عدم تأييد اطلاعات مقدماتي و عدم ارسال اطلاعات ضروري ۷۷
۴-۴-۳-عدم ارائه در واسط بادوام و صريح ۷۸
۴-۴-۴-عدم اعلام هويت و قصد تماس با مصرف‌كننده در صورت استفاده از ارتباط صوتي ۷۸
۴-۴-۵-در نظر نگرفتن مهلت حق انصراف براي مصرف‌كننده (نقض خيار فسخ معاملات الكترونيكي) ۷۹
۴-۴-۶-عدم استرداد وجوه دريافتي يا آگاهي تأمين‌كننده از عدم امكان ايفاي تعهد خود (در حين معامله) ۷۹
۴-۴-۷-فعل يا ترك فعل در هنگام تبليغ كالا و خدمات سبب اشتباه يا فريب مخاطب ۷۹
۴-۴-۸-به مخاطره انداختن سلامتي افراد در تبليغ ۸۰
۴-۴-۹-عدم تبليغ دقيق و روشن اطلاعات مربوط به كالا يا خدمات ۸۰
۴-۴-۱۰-عدم اعلام صريح هويت شخص يا بنگاه ذي‌نفوذ در تبليغات ۸۰
۴-۴-۱۱-سوءاستفاده از خصوصيات ويژه معاملات الكترونيكي جهت اختفاي حقايق ۸۰
۴-۴-۱۲-عدم تدارك تمهيدات لازم جهت تصميم‌گيري مصرف‌كننده راجع به تبليغات دريافتي (در نشاني پستي يا پست الكترونيكي) ۸۱
۴-۴-۱۳-نقض علايم تجاري ۸۱
۴-۴-۱۴-كلاهبرداری كامپيوتری ۸۱
۴-۵ -تفاوت های نحوه ظهور تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک و حقوق مدنی ۸۲
۴-۵-۱-انکار سفارش ۸۳
۴-۵-۲-انکار دریافت کالا ۸۳
۴-۵-۳-کلاه برداری ۸۳
۴-۶-شباهت‎های نحوه ظهور خیار تدلیس در حقوق تجارت الکترونیک و حقوق مدنی ۸۳

دانلود پایان نامه خیار تدلیس در حقوق
فصل پنجم: نتیجه گیری وپیشنهادات
نتیجه گیری ۸۷
فهرست منابع ۹۱
چکیده انگلیسی ۹۶

فهرست منابع
الف: کتب فارسی
۱) احمدی، حسین و ویرجینیاری، ( ۱۳۸۱)، تجارت الکترونیک، مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران
۲) اخلاقی،بهروز،(۱۳۷۸)حقوق تجارت بین الملل،جلد اول،چاپ اول،انتشارات سمت
۳) امامی، سید حسن، (۱۳۸۳)، حقوق مدنی، جلد اول، چاپ۱۹، انتشارات اسلامیه
۴) امیری قایم مقامی،عبدالمجید،(۱۳۵۶)حقوق تعهدات،تهران،انتشارات دانشگاه تهران
۵) اوصیا، پرویز، ( ۱۳۸۵) «تدلیس : مطالعة تطبیقی در حقوق فرانسه، انگلیس، اسلام و ایران »، در تحولات حقوق خصوصی، زیرنظر ناصر کاتوزیان، تهران
۶) باقری اصل،حیدر،(۱۳۹۰)،قسخ تجارت الکترونیکی در حقوق ایران مجمع علمی و فرهنگی مجد
۷) پرنده،علی،(۱۳۷۹)تجارت در اینترنت،تهران،نشر فرهنگ اسلامی
۸) جعفری لنگرودی،محمدجعفر(۱۳۸۶)،ترمینولوژی حقوق،تهران،گنج دانش،چاپ هجدهم
۹) جعفری لنگرودی، محمد جعفر، (۱۳۸۶)دوره متوسط حقوق مدنی، خانواده چاپ ۴، انتشارات گنج دانش،
۱۰) جعفری لنگرودی،محمد جعفر(۱۳۸۲)فلسفه عمومی حقوق بر پایه اصالت عمل تیوری موازنه ،چاپ اول ،گنج دانش
۱۱) دهخدا،علی اکبر (۱۳۸۶ ):فرهنگ لغت فارسی، چاپ دهم، ایران، انتشارات پایدار
۱۲) رضایی،علی،(۱۳۸۷)،حقوق تجارت الکترونیک،تهران،میزان
۱۳) زرکلام، ستار،(۱۳۸۲)، نشريه مدرس، شماره ۲۸، چاپ سوم، تهران، انتشارات جنگل
۱۴) زرگر، محمود، ( ۱۳۸۰)، مدلهای راهبردی و راهکارهای تجارت در اینترنت، انتشارات بهینه
۱۵) شایگان، علی، (۱۳۹۰ )، حقوق مدنی، به کوشش محمدرضا بندرچی، قزوین، انتشارات جنگل
۱۶) شکوري مقدم، محسن، ( ۱۳۸۴ )، حقوق تجارت الکترونیکی، تهران، نشر ذره.
۱۷) صفایی، سید حسین و امامی، اسداللّه، ( ۱۳۸۹ )، حقوق خانواده، نکاح و انحلال آن، جلد ۱، تهران، انتشارات کاوش
۱۸) صفایی،سید حسین(۱۳۸۲)،دوره مقدماتی حقوق مدنی قواعد عمومی قراردادها،جلد۲،انتشارات میزان
۱۹) صنایعی، علی، ( ۱۳۸۱)، تجارت الکترونیک در هزاره سوم، انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان
۲۰) عربی، شهلا، ( ۱۳۸۹ )، قراردادهاي الکترونیکی (انعقاد و تحلیل)، تهران، انتشارات فکرسازان.
۲۱) قاسم زاده،سید مرتضی،(۱۳۸۷)اصول قراردادها و تعهدات،انتشارات دادگستر،چاپ دهم
۲۲) کاتوزیان، دکتر ناصر، ( ۱۳۹۰ )، قواعد عمومی‎قراردادها، جلد پنجم، شرکت سهامی‎انتشار، چاپ ششم
۲۳) كاتوزيان، ناصر، ( ۱۳۸۱ )، دوره مقدماتي حقوق مدني، اعمال حقوقي: قرارداد- ايقاع، تهران: انتشار با همكاري بهمن برنا، چاپ هشتم
۲۴) کاتوزیان،ناصر،(۱۳۸۳)،حقوق مدنی قواعد عمومی قراردادها،جلد اول ،چاپ ششم
۲۵) کاتوزیان،ناصر،(۱۳۸۶)،الزام های خارج از قرارداد؛ضمان قهری-مسولیت مدنی،تهران،چاپ هشتم
۲۶) کریمی،هادی،(۱۳۸۳)،تجارت در بستر مبادلات الکترونیک،خبرنامه حقوق فناوری
۲۷) لارنس،نپلوپ،(۱۳۸۳)،کاربرد اینترنت در حقوق،ترجمه دکتر سید قاسم زمانی و مهناز بهراملو،انتشارات میزان،چاپ اول
۲۸) لطفی،اسدالله،(۱۳۹۰)ترجمه مباحث حقوقی شرح لمعه،مجمع علمی و فرهنگی مجد،چاپ نهم
۲۹) محمدي، مرتضي، (۱۳۹۳)، انعقـاد قراردادهـاي الكترونيكي» مطالعه تطبيقي در فقه اسلامي، حقوق ايران و كنوانسيون ۲۰۰۵ ژنو، انتشارات دانشگاه مفيد

۳۰) میرابی، وحید رضا و سرو سعیدی، سهیل، ( ۱۳۹۲ )، مدیریت بازاریابی بین المللی در هزاره سوم، انتشارات اندیشه‎های گوهر بار
۳۱)نصيري يار، مريم، ( ۱۳۸۴ )، سنجش ارزش تجارت الكترونيك در عملكرد شركتهاي توليدي، ماهنامه تدبير، سال شانزدهم، شماره ۱۶۲
۳۲) نیکبخش تهرانی، محمد حسن و آذر صابری، مهدی، ( ۱۳۸۰ )، آشنایی با تجارت الکترونیک و زیر ساختهای آن، انستیتو ایز ایران
۳۳) نوری،محمدعلی،(۱۳۷۸)،اصول قراردادهای بازرگانی بین المللی،انتشارات گنج دانش،چاپ اول
۳۴) نوری،محمدعلی و نخجوانی،رضا،(۱۳۸۲)،حقوق تجارت الکترونیک،کتابخانه گنج دانش،چاپ اول
ب:کتب عربی
۱) السیوری فاضل مقداد، ( ۱۴۰۳ )، جمال‌الدین مقداد بن عبدالله، نضد القواعد الفقهیه، تحقیق: سید عبداللطیف کوه‌کمری، قم: مکتبه آیه‌الله العظمی‎المرعشی.
۲) الدسوقی ابوالیل،ابراهیم،(۲۰۰۳)،الجوانب القانونیه التعاملات اللکترونیه،جامعه کویت،امیری نشاط ،حقوق تجارت الکترونیک
۳) المصطفوي، السيد محمد كاظم، ( ۱۴۲۸ )، مائة قاعدة فقهية، جلد ۱، موسسه النشر الاسلامیه، قم.
۴) الموسوعة الفقهیّة، ( ۱۴۰۷ )، ج ۱۱، وزارة الاوقاف و الشئون الاسلامیة، ، کویت ۱۴۰۷/ ۱۹۸۷
۵) انصاری،شیخ مرتضی،(۱۳۸۲)،المکاسب،قم،انتشارات آرموس،چاپ دوم
۶) انصاری، شیخ مرتضی، ( ۱۴۱۲ )، المکاسب المحرمه، تبریز.
۷) حلی،ابن ادریس،(۱۴۱۰)،کتاب السرایر،جلد ۲،قم،موسسه النشر الاسلامیه
۸) بحرانی، یوسف، ( ۱۳۶۳-۱۳۶۷ )، الحدائق الناضرة فی احکام العترة الطاهرة، قم.
۹) توحیدی، محمدعلی، ( ۱۳۷۱ )، مصباح الفقاهة فی المعاملات، تقریرات درس آیة اللّه خوئی، قم.
۱۰) حسینی عاملی، محمدجواد بن محمد، ( ۱۴۱۷-۱۴۱۸ )، مفتاح الکرامة فی شرح قواعد العلاّمة، چاپ علی اصغر مروارید، بیروت.
۱۱) راغب اصفهانی، ( ۱۳۸۱ )، المفردات فی غرایب القرآن، به کوشش محمدسید کیلانی، بیروت، دارالمعرفه.
۱۲) زمخشری، محمود، ( ۱۳۹۷ )، الکشاف، به کوشش محمد عبدالسلام شاهین، بیروت.
۱۳) سنهوری، عبدالرزاق احمد، ( ۱۳۵۳ )، النظریة العامة للالتزامات، ج ۱: نظریة العقد، بیروت.
۱۴) شهید اول، محمدبن مکی، ( ۱۴۰۶ )، اللمعة الدمشقیه فی فقه الامامیه، به‌کوشش محمدتقی مروارید و علی‌اصغر مروارید، بیروت.
۱۵) شهید ثانی، زین الدین بن علی، ( ۱۴۱۴ )، الروضةالبهیه فی شرح لمعه الدمشقیه، بیروت، دارالعالم الاسلامی.
۱۶) طباطبایی، سیدمحمدحسین، ( ۱۴۱۰ )، المیزان، قم، جماعة المدرسین. چاپ جنگل
۱۷) طوسی، محمد، ( ۱۴۰۱ )، تهذیب الاحکام، بیروت.
۱۸) مقدس اردبیلی، احمدبن محمد، ( ۱۴۱۴ )، مجمع الفائدة و البرهان فی شرح ارشاد الاذهان، چاپ مجتبی عراقی، علی پناه اشتهاردی، و حسین یزدی اصفهانی، ج ۸، قم
۱۹) مکارم شیرازی، ناصر، ( ۱۳۸۰ )، ، بحوث فقهیه‎هامه، مدرسه الامام علی ابن ابی طالب، قم
۲۰) موسوی خویی، سیدابوالقاسم، ( ۱۴۱۲ )، مصباح الفقاهه فی المعاملات، به کوشش محمدعلی توحیدی، بیروت.
۲۱) میرزای قمی، ابوالقاسم بن محمدحسن، ( ۱۳۷۱ )، جامع الشّتات، چاپ مرتضی رضوی، تهران.
۲۲) نجفی،میرزا حسن،(۱۴۰۸)،مستدرک الوسایل ،موسسه آل البیت الاحیاء التراث العربی،بیروت
۲۳) نجفی، محمدحسن، ( ۱۴۱۴ )، جواهرالکلام فی شرح شرایع الاسلام، بیروت.
۲۴) یزدی ،سیدمحمدکاظم،(۱۳۷۶)،سوال و جواب به کوشش سید مصطفی محقق داماد،مرکز نشر علوم اسلامی

پ: مقالات

۱) امین، سید امیر مهدی؛( ۱۳۸۹ )، مفهوم تدلیس و جایگاه آن در حقوق ایران، انگلیس و فقه امامیه، مجله قضاوت
۲) اوصیا، پرویز، ( ۱۳۸۵ )، «تدلیس : مطالعة تطبیقی در حقوق فرانسه، انگلیس، اسلام و ایران »، تارنمای معاونت آموزش اداره کل دادگستری استان تهران،
۳) تقی زاده، ابراهیم، ذوالفقار آرانی ،مژگان، ( ۱۳۹۰ ) جایگاه خیارات در قراردادهاي الکترونیکی، فصلنامه دیدگاههای حقوقی.
۴) حبیب زاده، طاهر، ( ۱۳۸۹ )، تحقق تدليس در انعقاد قراردادهای الکترونیکی، مجله دادگستری، شماره۷۱
۵) علی خان زاده،امیر،(۱۳۸۵)،تجارت الکترونیک، بابل ،نشر علوم رایانه
۶) علیپور حافظی،مهدی،(۱۳۸۰)،تجارت الکترونیکی در مراکز اطلاع رسانی،سخنرانی،همایش جهانی شهرهای الکترونیکی و اینترنتی جزیره کیش
۷) نوروزی،محمدرضا،سریع القلم،نرگس،(۱۳۸۸)اعتماد در تجارت الکترونیک
۸) نوعی پور،بهروز،شمس زاده،امیرحسین،(۱۳۸۳)الفبای تجارت الکترونیک،نشریه شبکه

ت: قوانین و آیین نامه‎ه
۱) آيين نامه اجرايي مواد ۳۸ و ۴۲ قانون تجارت الكترونيكي، ۱۳۸۳، هیات وزیران
۲) الحاقیه آیین نامه اجرایی ضوابط لازم برای صدور پروانه کسب فروشگاههای الکترونیکی (تبصره ۱ ماده ۱۲ قانون نظام صنفی)
۳) قانون اساسی جمهوری اسلامی‎ایران.
۴) قانون مدنی
۵) قانون تجارت الکترونیک جمهوری اسلامی‎ایران، ۱۳۸۲، مجلس شورای اسلامی
۶) قانون تشدید مجازات جرایم مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری
۷) قانون نمونه تجارت الکترونیکی کمیسیون سازمان ملل متحد حقوق تجارت بین المللی (UNCITRAL)

جهت دانلود پایان نامه خیار تدلیس در حقوق از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
word 16,900 تومان

پایان نامه خیار تدلیس در حقوق



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها