نمونه سوالات دسر ساز بین المللی

دانلود نمونه سوالات دسر ساز بین المللی

دانلود کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات دسر ساز بین المللی در قالب pdf شامل مهمترین سوالات دوره های گذشته به قیمت ۷۹۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

نمونه سوالات دسر ساز بین المللی

چند مورد از نمونه سوالات دسر ساز بین المللی

  1. مواد اولیه کرم باروارا:

الف) شیر خامه – تخم مرغ – شکر – کاکائو – شیر

ب) زرده تخم مرغ – شکر – خامه – ژلاتین – کاکائو

ج) شکر – سفیده تخم مرغ – شیر

د) شیر – شکر – زرده تخم مرغ – آرد

  1. جهت تهیه دسر ماست از کدامیک از موارد زیر استفاده می کنیم؟

الف) ماست پر چرب                                 ب) ماست کم چرب

ج) ماست کیسه انداخته                            د) دوغ

  1. جهت کشدار شدن بستنی از …………………………….. استفاده می شود.

الف) ثعلب                     ب) وانیل                  ج) آگار آگار                د) بکینگ پودر

  1. میوه ها در شارلوت روس به چه شکلی به کار می روند؟

الف) میوه های تازه                                   ب) میوه های به صورت کمپوت

ج) خشک و خرد شده                                د) میوه های آب بپز

  1. برای اینکه مواد داخل پلیمبیر معلق باقی بماند چه باید کرد؟

الف) خامه باید کاملا سفت بشد.

ب) سفیده فرم گرفته را با خامه معمولی مخلوط می کنیم .

ج) خامه ، سفیده و زرده تخم مرغ، هر یک را جداگانه زده و فرم گرفته باشد .

د) بهتر است پس از نیم بند شدن کرم سپس مواد اضافه شود .

  1. در تهیه خمیر تارت:

الف) کره را با شکر می زنیم تا کاملا پوک شود.

ب) آرد را با کره به آرامی با نوک انگشتان مخلوط می کنم تا ماسه ای شود.

ج) آرد و کره را مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم.

د) تنها با آرد و آب یخ خمیر تارت درست می کنیم .

  1. آیا کرم کارامل را می توان بعد از پخت بلافاصله در ظرف سرو منتقل کرد؟

الف) بلي            ب) خیر                ج) وقتی هنوز گرم است                د) بعضی اوقات

  1. مواد اولیه فروماژ قهوه عبارتست از:

الف) ژلاتین – زرده تخم مرغ – پودر قهوه – شکر

ب) سفیده تخم مرغ – پودر کاکائو – پودر قهوه – شکر

ج) ژلاتین – تخم مرغ – پودر قهوه – خامه — شکر – آب – وانیل

د) پودر قهوه – شکر – خامه شیرین شده

  1. برای جدا کردن دسر یا کرم از قالب بايد:

الف) قالب رایک لحظه درآب سرد قرار می دهیم       ب) قالب را چرب کرده و آرد می پاشیم.

ج) قالب را روی حرارت می گذاریم .

د) قالب را یک لحظه در آب داغ فرو برده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم.

  1. برای تهیه کرم کارامل تخم مرغ ها را چگونه باید مخلوط کنیم؟

الف) تخم مرغ ها را با شکر و نمک و همراه با اسانس هم زد و شیر جوشیده را کم کم به آن اضافه کرد.

ب) زرده تخم مرغ را با نیمی از شکر و نمک با درجه کند همزن یا چنگال می زنیم .

ج) زرده تخم مرغ را با شکر می زنیم تا غلیظ و کشدار شود و افزایش حجم پیدا کند.

جهت دانلود نمونه سوالات دسر ساز بین المللی از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
pdf 7,900 تومان

نمونه سوالات دسر ساز بین المللی



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها