نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای

نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای دانلود کاملترین مجموعه آموزشی سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای با جواب در قالب pdf که شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد به قیمت ۸۹۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

این بسته طلایی شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد با مطالعه این مجموعه قبولی خود را تضمین کنید.

قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمونهای ادواری و مربیان فنی و حرفه ای

چند مورد از نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای

❶از چه پنیری در طبخ لازانیا استفاده می شود؟
الف- پنیر گودا ب- پنیر هلندی ج- پنیر پارمان د- پنیر کشدار

❶پتاژ چیست ؟
الف- یک نوع آش می باشد ب- یک نوع سوپ رقیق می باشد
ج- یک نوع آبگوشت رقیق است د- یک نوع سوپ غلیظ می باشد

❶نام دیگر پتاژ چیست؟
الف- کرم سوپ ب- بویون ج-آبگوشت د- کنسومه

❶مواد لازم برای تهیه کیوسکی؟
الف- از سینه مرغ همراه با کره استفاده می شود
ب- از فیله مرغ با کره استفاده می شود
ج-از فیله کوبیده با روغن زیتون استفاده می شود
د- از ران مرغ با روغن زیتون استفاده می شود

❶برای پخت قلوه چه باید کرد؟
الف- پس از پخت کامل پوست آب را می گیریم
ب- پس از شستن از وسط نصف کرده و پوست آن را می گیریم
ج- مقداری نمک زده تا پوست آن جدا شود د- در آب جوش قرار داده تا جدا شود

مطالب مرتبط : دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه ۱

❶مواد لازم برای تهیه کوفته برنجی؟
الف- گوشت مغز ران ، تخم مرغ، لپه، نمک، فلفل، سبزی کوفته، آرد نخودچی
ب- برنج، آرد نخودچی، سبزی کوفته، نخود، گوشت پرچرب،
ج- گوشت پر چرب، آرد برنج، سبزی، نخود، نمک و فلفل
د- گوشت پرچرب، تخم مرغ، آرد برنج، سبزی کوفته، لپه، نمک و فلفل

دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه ۲

دانلود رایگان نمونه سوالات آشپزی درجه 2

❶برای پخت سبزی ها که بخواهیم سبز بماند چه باید کرد؟
الف- به آب آن کمی نمک می زنیم
ب- به آب آن کمی جوش شیرین می زنیم
ج- به آب آن کمی فلفل می زنیم د- به آب آن کمی سرکه می زنیم
❶چگونه می توان کنسرو فاسد شده را تشخیص داد؟
الف- از تغییر مزه کنسرو ب- تغییر رنگ کنسرو
ج- فرو رفتن قوطی کنسرو د- باد کردن قوطی کنسرو

❶پیازی که در انواع خورشت استفاده می شود چگونه باید خرد گردد؟

الف-مکعب درشت  ب-مکعب ریز  ج-خلال درشت  د-چهار قارچ

❶کدام نوع فر در یک کارگاه آشپز لازم و جز تجهیزات می باشد؟

الف-فر کوره ای  ب-فر برقی گردون  ج-فر سنتی  د-اجاق گاز همراه با فر

❶علت وا رفتن شامی درون روغن در تابه چیست؟

الف-کم بودن روغن  ب-زیاد بودن تخم مرغ  ج-کم بودن جوش شیرین  د-کم بودن تخم مرغ

جهت دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای از فرم زیر اقدام نمایید.

 

نوع فایل قیمت
pdf 8,900 تومان

نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها