نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته

دانلود کاملترین مجموعه نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته به صورت کامل و آماده در قالب pdf شامل سوالات مهم آزمون های دوره گذشته به قیمت ۸۹۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

چند مورد از نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته

✅ کرم ها در کجا استفاده می شود؟

الف-د مصرف کیک ها  ب-در پوشاندن کیک ها

ج-استفاده در مینی شیرینی ها   د-همه موارد

 

✅ ظرف مناسب برای تهیه و پخت کرم ها کدام است؟

الف-استیل  ب-لعابی  ج-شیشه ای   د-همه موارد

 

✅ کرم گاناش را به چه مدت می توان در فریزی نگه داشت؟

الف-یک ماه  ب-دو ماه   ج-سه ماه   د-چهار ماه

 

✅ در هنگام پخت کرم ها حرارت باید چگونه باشد؟

الف-حرارت ملایم  ب-حرارت زیاد  ج-حرارت کم  د-حرارت خیلی زیاد

 

✅ برای تزئین کدام نوع شیرینی از خرده های پخته شده خمیر میل فوری استفاده می شود؟

الف-شکلاتی  ب-دانمارکی  ج-نخودچی  د-ناپلئونی

 

✅ ویژگی خمیر هزار ورق چیست؟

الف-نازک بودن  ب-نازکی و لطافت  ج-ورقه شدن  د-ضخیم بودن

 

✅ بین کرم پاتیسیر و کرم کاستارد چیست؟

الف-هر دو کرم یکی است  ب-کرم کاستارد آرد ندارد

ج-کرم پاتیسیر آرد ندارد  د-کرم کاستارد شیرین تر از پاتیسیر است

 

✅ شیرینی هایی که کرم دارد را باید در کجا نگه داشت؟

الف-فریزر  ب-یخچال  ج-ظروف در بسته   د-محیط مرطوب

 

✅ کدامیک از مشتقات خمیر میل فوری محسوب می شود؟

الف-ناپلئونی و زبان  ب-پاپیون و قیفی  ج-والوان  د-همه موارد

دانلود نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته

✅ کدام نوع شیرینی بعد از پخت جهت شیرین شدن باید آن را در پودر قند غلتانید؟

الف-زبان  ب-ناپلئونی  ج-پاپیونی  د-فندقی

 

✅کدام نوع خمیر را در کسیه مخصوص با ماسوره کنگره دار این خمیر را در سینی گل می زنیم؟

الف-خمیر هزار ورق  ب-خمیر کوکیز ساده

ج-خمیر کوکنیزه شکلاتی  د-خمیر پاتیسیر

 

✅ شیرینی پادرازی را بهتر است کجا نگه داری نکرد؟

الف-جای خشک  ب-در ظرف بسته  ج-در کابینت آشپزخانه  د-دور از نور و رطوبت

 

✅ مواد تزئین شیرینی مشهدی چقدر است؟

الف-سس شکلات و پودر قند  ب-سس شکلات مارمالاد و پودر مغزها

ج-پودر قند و مارمالاد   د-ترامن و مارملاد

 

✅ خمیر شیرینی قیفی را به صورت ……… برش می زنند

الف-لوزی  ب-مربع  ج-دایره   د-مستطیل

 

✅ اگر شیرینی نارگیلی بعد از پخت زیاد پهن شود علت چیست؟

الف-زیاد بودن روغن  ب- کم بودن پودر نارگیل  ج-زیاد بودن شکر  د-زیاد بودن سفیده تخم مرغ

 

✅ ماده شیرینی نارگیلی آماده شده را با چه چیزی می ریزیم؟

الف-قیف  ب-ماسوره  ج-قاشق  د-سر ماسوره

توضیحات کامل نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته با جواب

از مجموعه گروه صنایع غذایی

قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای

جهت دانلود نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
pdf 8,900 تومان

نمونه سوالات شیرینی پز شیرینی های خشک پیشرفته



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها