نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم

دانلود نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم فنی حرفه ای

دانلود کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم فنی حرفه ای در قالب pdf به صورت کامل و کیفیت بسیار عالی شامل مهمترین سوالات این آزمون به قیمت ۸۰۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

چند مورد از نمونه سوال نانوایی نان های حجیم

از اولین غذاهای شناخته شده بشر در دنیا……………… بوده است.
-۱غلات -۲ذرت -۳جو -۴گندم

در چه موزه ای چندین نوع نان و دانه های مربوطه نگه داری می شود؟
۱-آمریکا ۲-فرانسه ۳-ایتالیا ۴-آلمان

با کاهش میزان فقر مصرف چه موادی کاهش پیدا می کند؟
۱-ذرت ۲-جو ۳-گندم ۴-همه موارد

در سازمان های بین المللی ( فائو) از گندم به چه عنون استفاده می شود؟
۱-فقر ۲-پروتئین ۳-غذا و انرژی ۴-تندرستی

گندم به چه رنگی موجود می باشد؟
۱-طلائی ۲-کهربائی ۳-قهوه ای ۴-همه موارد

دانه گندم از چه قسمتی تشکیل شده است؟
۱-آندوسپرم ۲-فیلافیلس ۳-پوسته ۴-جوانه

میزان پروتئین در کدام قسمت دانه کمتر است؟
۱-قسمت جلوی دانه ۲-قسمت مرکزی دانه ۳-قسمت انتهای دانه ۴-قسمت پشت دانه

کدام لایه از گندم رنگدانه ها در آ ن قرار دارد و ۱الی ۲درصد وزن دانه را تشکیل می دهد و غیر قابل نفوذ نسبت به رطوبت می باشد؟
۱-لایه آلورن ۲-لایه  Testa

۳-لایه اسکوتلوم ۴-لایه رویی آندوسپرم

گندم زمستانه در چه زمانی کشت می شود؟
۱-اولین زمستان ۲-اوایل پائیز ۳-اواخر تابستان ۴-اواخر زمستان

گندم زمستانه در چه فصلی برداشت می شود؟
۱-فصل بهار یا زمستان ۲-فصل بهار یا اواخر پائیز ۳-فصل بهار یا اواسط تابستان ۴-همه موارد

چه رابطه ای بین حجم نان و میزان پروتئین نام دارد؟
۱-رابطه مستقیم ۲-رابطه عکس ۳-رابطه مساوی و برابر ۴-هیچ گونه رابطه ای وجود ندارد

کدام منطقه دارای گندم هایی باکیفیت مناسب برای تولید نان نمی باشند؟
۱-همدان ۲-مازندران ۳-گلستان ۴-خوزستان

گندم های کدام منطقه برای تولید نان دارای کیفیت مطلوب نیستند؟
۱-همدان ۲-لرستان ۳-کردستان ۴-همه موارد

خاصیت گندم تحت تأثیر چه شرایطی نمی باشد؟
۱-شرایط ژنتیکی ۲-وضعیت جوی ۳-وضعیت آب ۴-اصلاح دانه

عوامل فرعی که بر روی کیفیت و خاصیت گندم تأثیر می گذارند کدام است؟
۱-نحوه برداشت ۲-انواع کود ۳-حمل و نقل و شرایط انبار ۴-همه موارد

از عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم کدام مورد نمی باشد؟
۱-وزن حجمی ۲-وزن دانه ۳-جوانه ها ۴-سختی دانه

وزن حجمی نان بر حسب کیلوگرم به ازای چه چیزی بیان می شود؟
۱-هیپومتر ۲-هکتولیتر ۳-میلی لیتر ۴-ب وج

هر چقدر دانه بزرگتر و دارای دانیسته بیشتری باشد مقدار آندوسپرم آنها در مقایسه با سایر قسمت های دانه ……………. است؟
۱-کمتر ۲-برابر ۳-بیشتر ۴-هیچ کدام

دانلود نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم

دانلود نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم

مطالب مرتبط : دانلود نمونه سوالات نانوایی نان لواش

مطالب مرتبط : نمونه سوالات نانوایی نان سنگک

چه چیزی می تواند در کیفیت محصول نهایی اثر نامطلوب داشته باشد؟
۱-آرد مناسب ۲-دانه های آسیب دیده ۳-سختی دانه ۴-کیفیت پروتئین

چه عواملی بر کیفیت آسیاب و پخت محصول صدمات زیادی وارد می کند؟
۱-سیاهک ۲-سن زدگی ۳-آلودگی های میکروبی ۴-همه موارد

کدامیک از عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم نمی باشد؟
۱-رطوبت ۲-کیفیت پروتئین ۳-فعالیت آنزیم آلما اکیلار ۴-آرد مناسب

مقدار پروتئین نان به چه چیزی بستگی دارد؟
۱-خاک ۲-آب ۳-هوا ۴-ازت خاک

فعالیت آنزیم آلفاآمیلاز باعث…………… می گردد؟
۱-آسیب رساندن به دانه ۲-آسیب رساندن به نشاسته ۳-رشد دانه ۴-رشد نشاسته

پخت نان های مسطح در چه کشورهایی متداول است؟
۱-خاورمیانه و آمریکای مرکزی ۲-کشورهای جنوب افریقا ۳-کشورهای جنوب اروپا ۴-همه موارد

از علت های اصلی ضایعات در نان های مسطح چیست؟
-۱خمیر بودن دور نان- بیات شدگی ۲-کپک زدگی ۳-شوری نان – سوخته بودن ۴-همه موارد

کدام نوع آرد بیشتر از مغز دانه تهیه می شود . به دو صورت زبر و نرم عرضه می شود؟
۱-آرد ستاره درجه ۱ ۲-آرد نول ۳-آرد معمولی ۴-آرد کامل

توضیحات کامل نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم

کد استاندارد: ۷۵۱۲/۶۷/۰۶۶/۱
۷۶/۳۹/۱/۲-۷
۷۶/۳۸/۱/۲-۷
۷۶/۳۷/۱/۲-۷

از مجموعه گروه صنایع غذایی

قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای

جهت دانلود نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
pdf 8,000 تومان

نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها