نمونه سوالات نانوایی نان سنگک

نمونه سوالات نانوایی نان سنگک با جواب

دانلود کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات نانوایی نان سنگک با پاسخنامه آزمون ادواری فنی حرفه ای به صورت کامل در قالب pdf به قیمت ۸۹۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.

چند مورد از نمونه سوالات نانوایی نان سنگک

خمیر جوان به گفته می شود که :

الف-زمان اختلاط آن کوتاه باشد  ب-زمان استراحت بعد از اختلاط آن کم باشد

ج-زمان استراحت بعد از اختلاط آن زیاد باشد   د-زمان اختلاط آن زیاد باشد

مهمترین وظیفه مخمر در تهیه خمیر چیست؟

الف-پوک کردن محصول از طریق ایجاد گاز دی اکسید کربن

ب-افزایش بازدهی نان از طریق مصرف اکسیژن

ج-افزایش بازدهی خمیر از طریق ایجاد گاز

د-خوش طعم کردن محصول از طریق ایجاد گاز

نقش اصلی مخمر در تهیه نان چیست؟

الف-تقویت بافت گلوتنی  ب-آنتی اکسیدان

ج-نرم کننده بافت نان   د-تجزیه قندها و تولید گاز

اهداف استفاده از مخمر در تهیه نان عبارتند از …………………….

الف-ایجاد حجم و بهبود طعم   ب-بهبود کیفیت گلوتن

ج-افزایش قابلیت هضم نان    د-افزایش حجم و بهبود کیفیت گلوتن

تخمیر میانی چیست؟

الف-فاصله بین افزودن آب به آرد و تشکیل خمیر

ب-مدت زمان لازم برای چانه گیری

ج-تخمیری که در فاصله بین عمل آوری خمیر و پختن نان انجام می گیرد

د-زمانی که چانه گرد شده استراحت کرده تا قابلیت تبدیل به فرم بعد را سیر کند

دمای توقف تخمیر در چه دمایی اتفاق می افتد؟

الف-صفر درجه   ب-۳ درجه سانتی گراد

ج- ۵ درجه سانتی گراد   د- ۲۰ درجه سانتی گراد

دانلود نمونه سوالات نانوایی نان سنگک

دانلود نمونه سوالات نانوایی نان سنگک

مطالب مرتبط : نمونه سوالات نانوایی نان های حجیم

مطالب مرتبط : دانلود نمونه سوالات نانوایی نان لواش

ماهیت عمل تخمیر میانی به دلیل …………………….

الف-ایجاد پوکی و تخلخل در محصول می باشد

ب- سطح پوسته نان را براق می کند

ج-می توان اطلا تخمیر میانی را نگذارند

د-کاهش میزان کپک زدگی در نان می باشد

تخمیر میانی زمانی است که چیست؟

الف-فاصله بین افزودن آب به آرد و تشکیل خمیر

ب-برای چانه گیری لازم است

ج-تخمیری که در فاصله بین عمل آوری خمیر و پختن نان انجام می شود

د-چانه گرد شده استراحت کرده تا قابلیت فرم دهی پیدا کند

زمان کل تخمیر چقدر است؟

الف-تخمیر میانی + تخمیر انتهایی

ب-چانه گیری + تخمیر میانی + تخمیر انتهایی

ج-استراحت خمیر + تخمیر میانی + تخمیر انتهایی

د-چانه گیری + گرد گردن + تخمیر میانی

علت بخیه زدن و شانه زدن روی چانه چیست؟

الف-زیبایی سطح نان  ب-خوشرنگ شدن روی نان

ج-جلوگیری از پف نان    د-زیبایی سطح نان و جلوگیری از پف نان

توضیحات کامل نمونه سوالات نانوایی نان سنگک فنی حرفه ای

عنـوان رشته :نانوای نان سنگک

کد استاندارد :۷۶/۲۲/۱/۱-۷

از مجموعه گروه صنایع غذایی

این بسته طلایی قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای می باشد.

 

جهت دانلود نمونه سوالات نانوایی نان سنگک از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
pdf 8,900 تومان

نمونه سوالات نانوایی نان سنگک



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها