دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲

نمونه سوالات آشپزی درجه ۲ فنی و حرفه ای

کاملترین مجموعه آموزشی نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲ قنادی فنی حرفه ای که شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد در قالب pdf به قیمت ۸۹۰۰ تومان که لینک دانلود بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.این بسته طلایی شامل مهمترین سوالات این آزمون می باشد با مطالعه این مجموعه قبولی خود را تضمین کنید.

 

نمونه سوالات شیرینی پزی درجه 2

چند مورد از نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲

✅برای ریختن بکینگ پودر در داخل مایه کیک بهتر است آن را با کدام یک از موارد زیر مخلوط کنیم؟

الف-با روغن  ب-با تخم مرغ  ج-با سفیده تخم مرغ   د-با آرد

✅بهترین میوه ای که می توان از آن در بستنی استفاده نمود و پس از بسته شدن یخ نمی زند چیست؟

الف- موز  ب- آلبالو   ج- توت فرنگی  د- آناناس

✅در صورتی که شکر شیرینی بیش از حد باشد چه اشکالی بوجود می آید؟

الف-شیرینی ترد می شود  ب-شیرینی پهن می شود  ج-شیرینی سفت می شود  د-هیچ تغییری نمی کند

✅برای پخت کیک باید کیک را روی پنجره اول فر از طرف ………….. قرارداد
الف: بالا ب:پایین ج: وسط د: زیر

✅در شیرینی نان پنجره ای گرمی قالب باید ……………..باشد
الف: قالب باید خیلی خیلی گرم باشد ب: قابل باید سرد باشد
ج: نه زیاد داغ و نه زیاد سرد باشد د: نسبتا نیم گرم شود

✅در شیرینی پزی از چه موادی به عنوان چسب استفاده می شود؟
الف:سفیده تخم مرغ ب: شکر حل شده ج: عسل د: قند

✅اصطلاح ورامدن در مورد چه خمیرهائی بکار می رود ؟
الف: خمیرهایی که دارایی نمک و بیکین پودر باشند ب: خمیرهایی که دارای جوش شیرین و شکر باشند
ج: خمیرهایی که دارایی مایه خمیر باشند و مدتی بماند د: خمیرهایی که دارای جوش شیرین و بیکین پودر باشد

✅اگر خامه را بیش از حد معین بزنیم :
الف:سفت می شود ب: فرم نمی گیرد ج: به کره شیرین تبدیل می شود د: رقیق می شود

مطالب مرتبط : دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۱

✅کدامیک از شیرینی های زیر را پی از بیرون آوردن از فر تا زمانی که کاملا خنک نشده نباید دست زد ؟
الف:شیرینی قطاب ب:گردوئی ج: نخودچی د: شیرینی کره ای

✅مواد شیرینی نارگیلی مانند ………………. تهیه می شود
الف: نان بادامی ب: نان قندی ج: نام کشمشی د: الف و ج

✅موارد مصرف شربت کارامل را بنویسید؟
الف: برای تهیه کرم کارامل ب: برای بستنی و کرم ها ج: شیرینی های تر د: همه موارد

✅از چه نوع ماستی در تهیه کیک ماست استفاده می شود ؟
الف: ماست معمولی ب: ماست غلیظ و شیرین ج: ماست ترش رقیق شده د: ماست غلیظ ترش

✅برای بدست آوردن شیره شکر شفاف و جدا کردن ناخالصی درون شکر چه کار می توان انجام داد ؟
الف: مقداری جوهر لیمو به آن افزود ب: مقداری آب لیمو به آن افزود
ج: مقداری سفیده تخم مرغ به آن افزود د: مقداری زاج به آن افزود

✅شربتی که روی باقلوا ریخته می شود باید چگونه باشد ؟
الف: بسیار غلیظ و کاملا داغ باشد ب: بسیار غلیظ و کاملا سرد شده باشد
ج: شربت رقیق تهیه کرده و یک مرتبه روی باقلوا بریزید د: شربت رقیق تهیه کرده و طی چند مرحله به باقلوا بیفزایید

✅چرا نان نخود چی نباید در معرض نور قرار گیرد ؟
الف:زیرا مزه آن تغییر می کند ب: تغییر طعم می هد
ج: تغییر رنگ می دهد د: همه موارد

✅طبخ کدامیک از کرم های زیر با حرارت بن ماری درون فر می باشد؟
الف:کرم موز ب:کرم کارامل ج:پودینگ وانیلی د: همه موارد

✅از چه نوع آردی در شیرینی خرده شکلات استفاده می شود؟
الف:آرد برنج ب: آرد سفید ج: آرد ذرت یا سیب زمینی د: موارد ب و ج

جهت دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲ از فرم زیر اقدام نمایید.

نوع فایل قیمت
pdf 8,900 تومان

دانلود نمونه سوالات شیرینی پزی درجه ۲



لینک دانلود فایل خریداری شده بلافاصله بعد از پرداخت نمایش داده می شود.
اشتراک در
اطلاع از

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها